Η ΑΕΚ καλεί τον κόσμο της να γίνει ο 8ος παίκτης ενόψει των ευρωπαϊκών τελικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ΑΕΚ καλεί τον κόσμο της να γίνει ο 8ος παίκτης ενόψει των ευρωπαϊκών τελικών

Οι ευρωπαϊκοί τελικοί της ΑΕΚ, με αντίπαλο την Ίσταντς, που θα διεξαχθούν (28 και 30 Μαΐου) στην Χαλκίδα, πλησιάζουν και οι Κιτρινόμαυροι καλούν τον κόσμο τους να στηρίξουν την ομάδα τους μέσω της αγοράς ηλεκτρονικών εισιτηρίων. Σημειώνεται, βέβαια, ότι λόγω των απαγορεύσεων εξαιτίας του κορονοϊού δεν επιτρέπεται η φυσική παρουσία στα γήπεδα.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΑΕΚ:


«Γίνε ο 8ος παίκτης…

Έλα μαζί να κατακτήσουμε το Ευρωπαϊκό!

Προμηθεύσου το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο και μετάδωσε τη θετική σου ενέργεια στην ομάδα του χάντμπολ και έλα να κατακτήσουμε μαζί το Eυρωπαϊκό.

Με το e-ticket παίρνεις νοητά θέση στις εξέδρες των τελικών και ενώνεις τη φωνή σου, την ανάσα σου και την ψυχή σου, με την ψυχή των παικτών μας. Σε αυτούς τους τελικούς, όλοι μαζί θα νικήσουμε τα άδεια γήπεδα και την πανδημία και θα φέρουμε την ΑΕΚάρα μας στην κορυφή του χάντμπολ!

Όλοι μαζί γεμίζουμε νοητά τα γήπεδα και συμμετέχουμε στους τελικούς του EHF European Cup.

Δημιουργούμε και γεμίζουμε την «εικονική εξέδρα» για τους τελικούς με αντίπαλο την Ystads IF Σουηδίας και βοηθάμε έμπρακτα και με όλη μας την ψυχή την ομάδα χάντμπολ και την Μάνα ΑΕΚ.

Για να προμηθευτείς το e-ticket σου, μπες στο www.aek.gr, πάτησε e-ticket και αγόρασε το εισιτήριό σου, βοήθησε την Ερασιτεχνική και μετάδωσε τη θετική ενέργειά σου στην ομάδα χάντμπολ.

Οι τιμές των ηλεκτρονικών εισιτηρίων είναι: 5€, 10€ και 50€.

Διευκρινίζεται ότι τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, δεν είναι εισιτήρια για φυσική παρουσία στους τελικούς, οι οποίοι θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο και με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα Covid-19.

Γίνε ο 8ος παίκτης της ομάδας μας στους τελικούς για το Ευρωπαϊκό, έλα να κατακτήσουμε μαζί το EHF European Cup

Στήριξε την ΑΕΚ!

Η προπώληση έχει ανοίξει:

Δείτε εδώ και εδώ

Αγορά e-ticket μπορεί να γίνει και από τα Γραφεία του Συλλόγου (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια)».

No comments