Με Ανθίτση η Βέροια 2017 στο Final 4, δηλώσεις Παυλίδη στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με Ανθίτση η Βέροια 2017 στο Final 4, δηλώσεις Παυλίδη στο greekhandball.com


Πρώτη φορά στην προπονητική καριέρα του ανέλαβε, φέτος, γυναικεία ομάδα ο Τεό Παυλίδης και ήδη θα πάει σε Final 4 Κυπέλλου, διεκδικώντας με την Βέροια 2017 στον ημιτελικό με την Αναγέννηση Αρτας την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. 

Οι τοποθετήσεις του προπονητή της Βέροιας 2017 στο greekhandball.com

'' Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε στο φάϊναλ φορ του Κυπέλλου και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ώστε να διασκεδάσουμε την παρουσία μας και να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε βάλει. Νομίζω ότι ο ημιτελικός με την Αρτα θα είναι διαφορετικός σε σχέση με τον αγώνα του πρωταθλήματος με την ίδια ομάδα εκτός έδρας. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε άλλον χαρακτήρα, έχουμε διάθεση και είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε πολύ ωραίες στιγμές σε μία γιορτή του χάντμπολ, σε μία χρονιά που μας κούρασε όλους ''. 

Στην 16άδα της Βέροιας 2017, που θα ταξιδέψει από την Ημαθία το πρωϊ του Σαββάτου, περιλαμβάνεται για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο και η 30χρονη πίβοτ Χριστίνα Ανθίτση, που επιστρέφει και θα στηρίξει πολύπλευρα με την εμπειρία της την ομάδα σε μία μεγάλη στιγμή της.

Η 16άδα αποτελείται από τις : Καμπόϊμ, Βασιλειάδου, Κερλίδη, Εμμανουηλίδου , Τζούρισιτς , Καραμπατζάκη,  Ζενέλι , Κωστοπούλου , Ανδρονικίδου, Γεωργιάδου , Χοτοκουρίδου, Καμπά , Λύτρα, Νούσια , Νταβίντοβιτς , Ανθίτση.

No comments