Γκαντής στο greekhandball.com : '' Η πρόκριση της ΑΕΚ αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γκαντής στο greekhandball.com : '' Η πρόκριση της ΑΕΚ αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό ! ''

 

 

Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής, μίλησε στο greekhandball.com  για την ιστορική επιτυχία της ΑΕΚ, η οποία  έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που πέρασε για δεύτερη φορά σε τελικό Κυπέλλων Ευρώπης, επαναλαμβάνοντας στη Σλοβενία, την επιτυχία της σεζόν 2017-2018 και πλέον θέλει να φέρει το τρόπαιο στην Ελλάδα  :

''  Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ για την πρόκριση της στον τελικό για δεύτερη φορά. Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, με βαρύνουσα μάλιστα σημασία καθώς επετεύχθη για την ΑΕΚ έχοντας πάρει θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας και μάλιστα σε μία χώρα που δίκαια θεωρείται από τις παγκόσμιες δυνάμεις του χάντμπολ και μόλις πριν από μερικά χρόνια η Εθνική της ήταν 3η στον κόσμο. Η Σλοβενία ας μη ξεχνάμε ότι προέρχεται από την μεγάλη των πλάβι σχολή. Αν δούμε στην ιστορία, είναι ελάχιστες οι ομάδες σε αυτό το επίπεδο, σύλλογοι και Εθνικές, που έχουν πάρει θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας  και πρόκριση σε αυτό το επίπεδο. Εύχομαι να πανηγυρίσουν οι Ελληνες φίλαθλοι την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου για όλο τον ελληνικό αθλητισμό. Και μη ξεχνάμε ότι το χάντμπολ είναι το μόνο άθλημα σάλας που συνεχίζει, μάλιστα σε μία τόσο δύσκολη περίοδο, με πιθανότητες να φέρει μία μεγάλη ευρωπαϊκή διάκριση για την χώρα μας ''.  

 

No comments