Ουγκάλντε στο greekhandball.com : '' Θα πάμε για την νίκη στον πρώτο τελικό ! Μπορούμε ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ουγκάλντε στο greekhandball.com : '' Θα πάμε για την νίκη στον πρώτο τελικό ! Μπορούμε ! ''



Πως νιώθει ένας σούπερσταρ, που έχει κατακτήσει 34 τίτλους στην καριέρα του, όταν είναι αναγκασμένος να παρακολουθεί τους συμπαίκτες του να αγωνίζονται, δίχως να μπορεί ο ίδιος να τους βοηθήσει ;

Ο τεράστιος Κριστιάν Ουγκάλντε, που θα ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στη Σλοβενία για την ρεβάνς με την Γκορένιε, ανοίγει την καρδιά του στο greekhandball.com και καθηλώνει με όσα μας είπε :

'' Με ρωτάτε πως αισθάνομαι που δεν μπορώ να αγωνισθώ για την ΑΕΚ ; Είναι πάρα πολύ δύσκολο, όσο δεν μπορείτε να φαντασθείτε...Θέλω να παίξω, αλλά, πρέπει να περιμένω. Η ομάδα μου θα δώσει έναν μεγάλο αγώνα και εγώ θα είμαι έξω από το τεραίν...Δύσκολα συναισθήματα...Και η ΑΕΚ είναι ομάδα με την οποία δέθηκα συναισθηματικά και θέλω να προσφέρω με  πάθος, όμως, προς το παρόν μπορώ να προσφέρω μόνο με την πείρα και τις συμβουλές μου...Αναμφίβολα, ο επαναληπτικός με την Γκορένιε θα είναι πολύ δύσκολος, καθώς, πρόκειται για καλή ομάδα, τυπική σλοβένικη, γρήγορα, νεανική, με 2-3 θαυμάσιους παίκτες και με ξεχωριστό κίνητρο, επειδή, θα παίξει εντός έδρας. Αυτή την ομάδα θα έπρεπε να την βρούμε στον τελικό. Εμείς θα παίξουμε για την νίκη και είμαι αισιόδοξος. Αυτό το ματς του Σαββάτου είναι ο πρώτος τελικός για την ΑΕΚ. Εχω δεί και έχω ζήσει πολλά στην καριέρα μου. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά, χρειάζεται να στοχεύουμε στη νίκη. Θα πάμε για την νίκη ! Στον πρώτο αγώνα, αν δεν ήταν τόσο καλός ο αντίπαλος γκολκίπερ θα είχαμε νίκη με 6 γκολ διαφορά. Τώρα, χρειάζεται να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στα σουτ που θα κάνουμε, ωστόσο, περιμένω και αισιοδοξώ ότι όλα θα πάνε καλά για την ΑΕΚ και θα προκριθούμε. Το αξίζει η ΑΕΚ !  ''.  


Νίκος Δελαγραμμάτικας

No comments