Οι Ιωάννες που γράφουν ιστορία, μιλούν στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι Ιωάννες που γράφουν ιστορία, μιλούν στο greekhandball.com


Ιωάννα Παπαματθαίου και Ιωάννα Χρηστίδη σφυρίζουν μαζί στο χάντμπολ από το 2005 και από τότε γράφουν ιστορία στο άθλημα που υπηρετούν, αλλά, πλέον βρίσκονται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα τους ως διαιτητές, καθώς, επελέγησαν να είναι ανάμεσα στα δίδυμα που θα σφυρίξουν στην  Βουδαπέστη στο Final 4 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ζητήσαμε από τις δύο σπουδαίες Ελληνίδες που γράφουν ιστορία για την διαιτησία της χώρας μας και διαφημίζουν το ελληνικό χάντμπολ, να εκφράσουν σκέψεις και συναισθήματα για αυτή την κορυφαία διάκριση και να τι είπαν στο greekhandball.com  :

'' Ο ορισμός μας σε Final 4 Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί το επιστέγασμα σκληρής δουλειάς, προσπάθειας αφοσίωσης, υπομονής και επιμονής πολλών χρόνων. Η σεζόν 20-21 ήταν μια χρονιά ιδιαίτερη, όχι  μόνο λόγω των υγειονομικών συνθηκών, αλλά  και  της πορείας μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με πρώτο σημαντικό «σταθμό» τον ορισμό μας στο Euro Γυναικών τον Δεκέμβριο. Μετά την παρουσία μας στο Euro συνεχίστηκε η καλή πορεία παίρνοντας σημαντικούς ορισμούς με κυριότερο τον Μάρτιο στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ των ομάδων Gyori και Budocnost. Η συμμετοχή μας στους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ είναι το ιδανικότερο κλείσιμο της σεζόν και αποτελεί την  υψηλότερη διάκριση σε διασυλλογικό επίπεδο.

 Νιώθουμε, δικαίωση,  τιμή, υπερηφάνεια και ευθύνη που εκπροσωπούμε την χώρα και το άθλημά μας και ευχαριστούμε θερμά   ΟΧΕ, ΚΕΔ και ΣΥΔΧΑ για την στήριξη και εμπιστοσύνη στα πρόσωπά μας και όλους τους ανθρώπους του αθλήματος που με τα θετικά τους μηνύματα μας δίνουν ώθηση να συνεχίζουμε.  Οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στις οικογένειές μας και στους κοντινούς μας ανθρώπους  για την κατανόηση και υποστήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια. Καθώς και τους εργοδότες μας ΓΕΣ και MEGA BROKERS αντίστοιχα για την διευκόλυνση που μας παρέχουν ώστε να μπορούμε να υπηρετούμε το άθλημα μας και να κρατάμε την σημαία μας ψηλά. 

Ο επόμενος μήνας θα είναι περίοδος προετοιμασίας με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία μας στο F4. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και καλό Πάσχα ''.

Για την 40χρονη Ιωάννα Παπαματθαίου, που δραστηριοποιείται στη Διεύθυνση Πωλήσεων σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων, κολύμβηση, στίβος, μπάσκετ και χάντμπολ, την κέρδισαν ως αθλήτρια.

Σφυρίζει από το 2001.

Η 41χρονη Ιωάννα Χρηστίδη υπηρετεί στις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού  ( 13η ΔΕΕ-Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων ) ενώ ασχολήθηκε ενεργά ως αθλήτρια, με την ενόργανη γυμναστική, το τένις, την κολύμβηση, το πόλο.

Είναι διαιτητής χάντμπολ από το 2002.

Μόνο σίγουρο ότι, με την προσωπικότητα και τις ιδιότητες τους, στα χέρια τους '' ασφαλίζεται '' με την σιγουριά της θεωρητικής και πρακτικής εφαρμογής το ελληνικό χάντμπολ που τις καμαρώνει για την πρόοδο τους σε υψηλό επίπεδο. 

Η σοβαρότητα, το ήθος και ο επαγγελματισμός που δείχνουν, εξηγεί γιατί έφθασαν εδώ και προμηνύει την ακόμα καλύτερη συνέχεια...


Νίκος Δελαγραμμάτικας

No comments