Το Fair Play της Δράμας... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το Fair Play της Δράμας...

 


Είναι συνηθισμένο στον αθλητισμό το φαινόμενο της...επιλεκτικής μνήμης.

Βλέπεις παιδιά να λάμπουν στα σπορ και οι ομάδες με τις οποίες αγωνίζονται...ξεχνούν ότι από αλλού ξεκίνησαν, αλλού πήραν τα πρώτα '' μαθήματα '', άλλοι παιδεύθηκαν για να τα βάλουν στο γήπεδο και να τα κρατήσουν εκεί.

Ομως, η Δράμα κάνει την  εξαίρεση, αποδίδει στην Προσοτσάνη τις ευχαριστίες και την αναγνώριση και κάπως έτσι παίρνουν κουράγιο ώστε να συνεχίσουν την παραγωγή, οι ''μήτρες'' παραγωγής ταλέντων, σε μία διαδικασία όπου καθένας πρέπει να αναγνωρίζει τον ρόλο του, ώστε να υπάρχουν δημιουργικές συνέργειες.

Η ανακοίνωση της Δράμας :     

'' Συνεχίζει την παράδοση που διαχρονικά έχει ο σύλλογος μας να προσφέρει αθλητές στις Εθνικές ομάδες. Ο Παπάζογλου Ελευθέριος κλήθηκε για προετοιμασία αλλά έχει επιλεγεί και στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τα παιχνίδια με Γαλλία και Σερβία στα πλαίσια των προκριματικών του EURO 2022, αγώνες οι οποίοι θα κρίνουν την πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας.

Ο Παπάζογλου Αθανάσιος παρόλο που είναι μέλος της Εθνικής Εφήβων κλήθηκε και στην Εθνική Ανδρών όπου προετοιμάστηκε για 4 ημέρες και στην συνέχεια μαζί με τον Αρμάντο Σίνα και τον Αχιλλέα Τόσκα  συμμετέχουν στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη και θα ολοκληρωθεί την Μ. Πέμπτη. Να σημειωθεί ότι οι τρεις αθλητές αθλητές προέρχονται από την Προσοτσάνη, (ο Λευτέρης Παπάζογλου μεταγράφηκε πριν 6 χρόνια, ο Θανάσης Παπάζογλουπριν δύο χρόνια, και ο Αχιλλέας Τόσκας μόλις φέτος) ενώ η συνεργασία των δύο συλλόγων είναι πεντακάθαρο ότι είναι προς το συμφέρον των αθλητών αλλά και της ανάπτυξης του Handball σε όλο τον Νομό Δράμας. Ο Αρμάντο Σίνα είναι γέννημα θρέμμα του Δραμινού συλλόγου. Καλή επιτυχία παιδιά και  ευχόμαστε την εκπλήρωση των αθλητικών σας ονείρων. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Εθνική Ανδρών που έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στο EURO 2022 ''.

No comments