Ράγισε καρδιές ο ΚΥΡΙΟΣ Στέλιος.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ράγισε καρδιές ο ΚΥΡΙΟΣ Στέλιος....

 


Δάκρυα στα μάτια-είτε είσαι Αεκτζής είτε όχι, αρκεί να αγαπάς τις αξίες του αθλητισμού...- φέρνει μία κίνηση καρδιάς του Στέλιου Σεραφείδη ( στη φωτο, με τον λατρεμένο του Δικέφαλο στο στήθος ), του 86χρονου που είναι '' σημαία '' της ΑΕΚ, με την οποία συνέδεσε όλη τη ζωή του, αρνούμενος να την αφήσει ακόμα και όταν το 1970 ο τότε πρόεδρος του Ολυμπιακού, Ευτύχιος Γκούμας,  είχε γεμίσει μπροστά του ένα τραπέζι με χιλιάρικα ώστε να τον πείσει να φύγει από την Ενωση για το λιμάνι...( ΣΗΜ. Το περιστατικό αποκάλυψε ο ίδιος ο κυρ Στέλιος σε συνέντευξη του το 2014 στην εφημερίδα Κοινωνική ).

Παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τελευταία, ο εμβληματικός '' νούμερο 1 '' της ΑΕΚ, ο Πόντιος από την Κερασούντα που φόρεσε υπερήφανα τη φανέλα της ως παίκτης για 20 χρόνια και είναι, ταπεινός εργάτης της, πάντα στο πλευρό της, επικοινώνησε με την αποστολή της ΑΕΚ στη Σλοβενία, ώστε να εκφράσει εμφανώς συγκινημένος τα θερμά συγχαρητήρια του για την μυθική πρόκριση στον τελικό.

Δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι παρόμοια κίνηση έγινε από τον άνθρωπο που κράτησε στα πέτρινα χρόνια στους ώμους του την ΑΕΚ ως νέος Ατλας, τον Χριστόφορο Μπακαούκα, έναν ακόμα ανιδιοτελή και '' βαμμένο μέχρι το κόκκαλο '' Αεκτζή.

Τα συγχαρητήρια του κυρ Στέλιου, του Χριστόφορου είναι από το βάθος της καρδιάς τους...

Εκείνοι μόνο ξέρουν τι έζησαν έως ότου γυρίσει η δική τους ΑΕΚ, η ομάδα που λατρεύουν, από την κόλαση στον παράδεισο, στο Βελένιε....

Και όπως είπαν και οι δυό τους '' και τώρα πάρτε το Κύπελλο και φέρτε το στη Νέα Φιλαδέλφεια ''. 

No comments