Βαλαβάνης: «Η εμφάνισή μας και συνολικά η παρουσία μας πιστοποιούν ότι δίκαια βρισκόμαστε στην δεύτερη θέση» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βαλαβάνης: «Η εμφάνισή μας και συνολικά η παρουσία μας πιστοποιούν ότι δίκαια βρισκόμαστε στην δεύτερη θέση»Γκολ και λύσεις από πολλούς αθλητές της πήρε η Δράμα και στο αποψινό (17/04) παιχνίδι της κόντρα στην Πυλαία (νίκη με 30-22), επεσήμανε στο greekhandball.com ο τεχνικός της ομάδας, Σάκης Βαλαβάνης.

Δήλωσε: «Ήταν μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα. Από την αρχή του παιχνιδιού είχαμε καλό ρυθμό και στις δύο πλευρές του γηπέδου και εκμεταλλευόμενοι τα λάθη της Πυλαίας πήραμε τον έλεγχο του ματς και τον διατηρήσαμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα. 

Σε ακόμα μία αγωνιστική πήραμε σκορ και λύσεις από πολλούς αθλητές μας. Η εμφάνισή μας και γενικά όλη η παρουσία μας στο μέχρι τώρα Πρωτάθλημα πιστοποιούν ότι δίκαια και άξια βρισκόμαστε στην δεύτερη θέση. Το μεγαλύτερο μερίδιο γι' αυτή την θέση ανήκει στους αθλητές μου και τούς αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια. 

Θα ήθελα να ευχηθώ, επιπλέον, καλή συνέχεια στην ομάδα της Πυλαίας τόσο στο Πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο».

No comments