'' Η ΑΕΚ είναι ο ισχυρότερος αντίπαλος...'' λένε οι Σλοβένοι - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Η ΑΕΚ είναι ο ισχυρότερος αντίπαλος...'' λένε οι Σλοβένοι


Η Γκορένιε αναφέρθηκε εκτενώς με ανάρτηση στον ιστότοπο της στον πρώτο ημιτελικό, στην ήττα της ομάδας της από την ΑΕΚ, σημειώνοντας ότι '' το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, απέναντι σε μία πιο έμπειρη ομάδα, που έχει μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας από τα 21 χρόνια της Γκορένιε ".

Ο αρχηγός της Γκορένιε, Νταβίντ Μίκλαβσιτς δήλωσε για το ματς : '' Οι Ελληνες είναι μία γρήγορη, δυνατή και επιθετική ομάδα. Παρουσιάσθηκε η ΑΕΚ όπως την περιμέναμε. Στο τέλος, κάναμε ορισμένα λάθη και για αυτό χάσαμε με διαφορά δύο τερμάτων. Ωστόσο, πιστεύω ότι πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, λαμβάνοντας υπόψιν ότι παίζαμε εκτός έδρας. Στη ρεβάνς στο γήπεδο μας, έχουμε την ευκαιρία να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε, ειδικά δε στις γρήγορες επιθέσεις της ΑΕΚ, όπως και τα δικά μας λάθη στην επίθεση. Αν τα κάνουμε αυτά, πιστεύω ότι θα καλύψουμε την διαφορά που έχουμε σε γκολ ''. 

Και ο προπονητής της αντιπάλου της ΑΕΚ, Ζόραν Γιόβισιτς, σχολίασε στιν ιστότοπο της Γκορένιε : 

''  Ηταν ένα δύσκολο ματς για εμάς, καθώς, παίξαμε με τον ισχυρότερο αντίπαλο που είχαμε έως τώρα απέναντι μας, με μεγαλύτερη εμπειρία και πιο δυνατούς σωματικά παίκτες. Ελπίζω ότι ο τραυματισμός του Κάβσιτς δεν θα μας κοστίσει στη ρεβάνς. Θα είναι ματς με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο επαναληπτικός, στον οποίο θα δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε ''. 

No comments