Οι κλήσεις της Εθνικής Ανδρών και της Εθνικής Εφήβων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι κλήσεις της Εθνικής Ανδρών και της Εθνικής Εφήβων



Ανακοινώθηκαν οι κλήσεις της Εθνικής Ανδρών και της Εθνικής Εφήβων της Ελλάδας.


Ακολουθεί το δελτίο Τύπου της ΟΧΕ:


«Το διάστημα 21-24 Απριλίου 2021 θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Κορυδαλλού το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του ΕURO 2022.

Η πρώτη προπόνηση θα ξεκινήσει την Τετάρτη 21/4 στις 17:45.

Την Κυριακή 25 Απριλίου θα αρχίσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τους αθλητές που θα επιλεγούν από το πρώτο στάδιο, αλλά και τους διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις με τα σωματεία τους έως και το Σάββατο.


Οι 21 αθλητές που θα πάρουν μέρος στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιάννη Αρβανίτη είναι οι κάτωθι:

Παπαντωνόπουλος, Τσιγαρίδας, Τσαμουρίδης, Μαρκατάτος, Μπόσκος (Διομήδης Άργους), Τερλέτσκι, Τσίλης, Δεληχρήστος, Μιχαηλίδης (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Παπαβασίλης, Τζωρτζίνης, Λιάπης (ΠΑΟΚ), Κωστακίδης, Μπαλτατζής (Φίλιππος Βέροιας), Στεφανίτσης, Αναστασίου (ΑΣΕ Δούκα), Ε. Παπάζογλου, Α. Παπάζογλου (Δράμα 1986), Χουρσουντιάν (Άρης Νικαίας), Μάλλιος (Μπέσα- Κόσοβο), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο).


Η Εθνική Εφήβων θα πραγματοποιήσει καμπ προετοιμασίας το διάστημα 23-30 Απριλίου 2021 στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Θεσσαλονίκη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γεωργιάδης επέλεξε τους παρακάτω 23 αθλητές:

Ασλής, Αναστασίου, Βασιλείου, Γερουλάνος, Στεφανίτσης, Παγιάτης (ΑΣΕ Δούκα), Μπαμπατζανίδης, Στάθης, Κοτσιώνης, Γιάντσα (ΑΕΚ), Α. Παπάζογλου, Σίνα, Τόσκας (Δράμα 1986), Γιορανίδης, Κυριακίδης, Τζωρτζίνης (ΠΑΟΚ), Σκούφας, Αλεξανδρίδης (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Στανκίδης, Παπαγιάννης (Φίλιππος Βέροιας), Αναγνωστόπουλος (Διομήδης Άργους), Δάιος (Ζαφειράκης Νάουσας), Κουκουλάς (Ολυμπιακός ΣΦΠ).


*Οι αθλητές που κλήθηκαν και στην Εθνική Ανδρών, θα ενσωματωθούν στην Εφήβων την Κυριακή 25/4».

No comments