Μάλλιος: «Έχω μεγάλη πίστη σε αυτή την ομάδα, αργά ή γρήγορα θα πάρει πρόκριση σε μεγάλη διοργάνωση» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μάλλιος: «Έχω μεγάλη πίστη σε αυτή την ομάδα, αργά ή γρήγορα θα πάρει πρόκριση σε μεγάλη διοργάνωση»



Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές είναι ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών, Χάρης Μάλλιος, από την εμφάνιση της Γαλανόλευκης κόντρα στην Γαλλία (31-40), τόνισε στο greekhandball.com. Ωστόσο, επεσήμανε ακόμα ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε λάθη και είχε εχθρική διαιτησία. Πάντως, στάθηκε στο γεγονός πως αργά ή γρήγορα αυτή η ομάδα θα πάρει πρόκριση σε μεγάλη διοργάνωση και πρόσθεσε ότι το προσεχές ματς με αντίπαλο την Σερβία είναι αγώνας ζωής ή θανάτου.

Δήλωσε: «Απέναντι σ' έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, καταφέραμε να μείνουμε στο παιχνίδι και να σταθούμε πολύ καλά. Εν μέρει είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μας, όμως κάναμε ανεπίτρεπτα λάθη, τα οποία μας κόστισαν, ενώ παράλληλα είχαμε εχθρική διαιτησία, την βοήθεια της οποίας δεν χρειάζεται η Γαλλία. Πραγματοποιήσαμε μια μεστή εμφάνιση και η συνολική παρουσία μας ενισχύει την μεγάλη πίστη που έχω σε αυτή την ομάδα, η οποία αργά ή γρήγορα θα πάρει πρόκριση σε μεγάλη διοργάνωση. Τώρα έχουμε το ματς με αντίπαλο την Σερβία, έναν αγώνα ζωής ή θανάτου, στον οποίο θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο κυνήγι της πρόκρισης».

No comments