Δημητρούλιας: «Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου - Η ομάδα έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, λόγω τραυματισμών - Γεμάτη παρουσία από τους νεαρούς μας» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: «Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου - Η ομάδα έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, λόγω τραυματισμών - Γεμάτη παρουσία από τους νεαρούς μας»

Ταλαιπωρημένη από τις αναπάντεχες απώλειες παικτών, εξαιτίας τραυματισμών, είναι η ΑΕΚ, σχολίασε στο greekhandball.com ο τεχνικός της Ένωσης, Δημήτρης Δημητρούλιας, ο οποίος επεσήμανε πως απόψε, κόντρα στον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας (νίκη με 32-22), έμεινε ευχαριστημένος από τους αθλητές του και ότι οι νεαροί του συνόλου είχαν μια γεμάτη παρουσία.

Δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου στο αποψινό παιχνίδι. Η ομάδα έχει ταλαιπωρηθεί πολύ το τελευταίο διάστημα από τις αναπάντεχες απώλειες τόσο σημαντικών παικτών.

Απόψε αναγκαστήκαμε να αγωνιστούμε με μόνο έναν από τους 4 κεντρικούς μας αμυντικούς και επιπροσθέτως χωρίς βασικούς περιφερειακούς, αλλά η ομάδα λειτούργησε -και ιδιαίτερα οι άντρες- αυτή την φορά. Οι παίκτες μου είχαν την ευστοχία, που έπρεπε. 

Οι νεαροί Γιάντσα, Κοτσιώνης και Στάθης για άλλο ένα ματς είχαν μια πολύ γεμάτη παρουσία ξεκουράζοντας τους άντρες και παίζοντας αρκετό ποιοτικό χρόνο, ενώ για τον αγώνα αυτό ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να κάνω στο Μιχάλη (σ.σ. Στάθης), ένα παιδί που μπορεί να κάνει τα πάντα στο γήπεδο έχοντας ύψος 2 μέτρων. Έπαιξε από άσσος σε 5-1 άμυνα μέχρι πίβοτ. Μακάρι να συνεχίσει έτσι όπως προσπαθεί όλη αυτή την περίοδο και το μέλλον του διαφαίνεται εξαιρετικό. 

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τον ημιτελικό (EHF European Cup) του επόμενου Σαββάτου. Πλην του Πλάθα και φυσικά του Ουγκάλντε αναμένω όλους τους τραυματίες να επιστρέψουν και να ολοκληρώσουμε ιδανικά την προετοιμασία για το μεγάλο μας ραντεβού».

No comments