Ολα τα παιδιά στο τάραφλεξ του Κορυδαλλού, χαμόγελα στην Εθνική... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ολα τα παιδιά στο τάραφλεξ του Κορυδαλλού, χαμόγελα στην Εθνική...

 




Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Αρβανίτης είχε απόψε την ευκαιρία να δεί στο τάραφλεξ  που πραγματικά ομορφαίνει πολύ το ΔΑΚ Κορυδαλλού, όλους τους αθλητές που κάλεσε στην Εθνική Ανδρών για τα ματς με την Γαλλία και την Σερβία  για τα προκριματικά του ΕURO 2022.

Και οι  21 αθλητές που κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν στη διάθεση του Γιάννη Αρβανίτης ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι ήταν για πρώτη φορά πλήρης η Εθνική στην προπόνηση ενώ τον καλύπτει και η κατάσταση ετοιμότητας στην οποία βρίσκονται οι περισσότεροι διεθνείς, μετά τα ευρωπαϊκά ματς της ΑΕΚ και της Ανόρθωσης.

Οι Κεδέρης, Αραμπατζής, Τζηράς, Παπαδιονυσίου, Αραπακόπουλος, Δομπρής, Μυλωνάς, Νικολαϊδης, Καλόμοιρος (ΑΕΚ), Κοτανίδης, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης, Κρητικός, Μωραϊτης (Ανόρθωση- Κύπρος), Μπόσκος (Διομήδης Άργους), Τσίλης (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας), Ε. Παπάζογλου (Δράμα 1986), Μάλλιος (Μπέσα- Κόσοβο), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο), Ηλιόπουλος (Νόρντοχαιμ- Γερμανία) ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Εθνικής μας που ετοιμάζεται σε πολύ καλό κλίμα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα πρέπει να περιμένει την Δευτέρα την ιατρική διάγνωση από τον  ορθοπεδικό της Ευρωκλινικής Γιώργο Κελάλη για τον Μπάμπη Δομπρή, ώστε να γνωρίζει αν θα τον έχει στην διάθεση του για τα επίσημα ματς. Ο 27χρονος περιφερειακός αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αγκώνα από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ. 



No comments