Ο '' Μπούμπης '' που έκανε τη ζημιά.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο '' Μπούμπης '' που έκανε τη ζημιά....

 


Ο τερματοφύλακας του Διομήδη Αργους Παναγιώτης Παπαντωνόπουλος, ένα παιδί γεννημένο το  2001, πήρε αγάπη από τον Δημήτρη Δημητρούλια όσο συνεργάσθηκαν στην πόλη από την οποία έλκει την καταγωγή του ο ταλαντούχος 20χρονος, την ανταπέδωσε όσο ήταν μαζί, όμως, στον αγώνα Διομήδης-ΑΕΚ τον κέρασε πίκρα αν και η αλληλοεκτίμηση και η συμπάθεια είναι αμοιβαία...

Η απόκρουση του Παπαντωνόπουλου στο πέναλτυ του Τζηρά, κράτησε τον βαθμό της ισοπαλίας για τον Διομήδη και ο αγαπημένος '' Μπούμπης '' των Αργειτών, όπως φώναζαν και συνεχίζουν να αποκαλούν χαϊδευτικά, με το παρατσούκλι του, τον εξαιρετικού ήθους και πάντα καταδεκτικό Παναγιώτη, επειδή ήταν πάντα ο πιο μικρός στους '' Λύκους '', έκανε τη ζημιά στην ΑΕΚ.

Οι δηλώσεις του Παπαντωνόπουλου : '' Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, διαφήμιση και για τις δύο ομάδες. Μείναμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, με αντίπαλο την με  διαφορά καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Στο τελευταίο πέναλτι, αντέδρασα με ψυχραιμία, σκέφτηκα τις προηγούμενες εκτελέσεις και έπραξα κατάλληλα. Επιτυχία για εμάς, πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές, καθώς λείψαμε για 14 ημέρες από τα γήπεδα, μετά από την περιπέτεια που είχαμε με τον κορονοϊό. Είμαστε ενωμένοι. Στόχος να τερματίσουμε στην πρώτη 2άδα και ίσως στο φάιναλ 4 του Κυπέλλου. Καλή τύχη στην ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις είναι η καλύτερη ομάδα που έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα ''.

No comments