Η αποθέωση από τους οπαδούς της ΑΕΚ και ο όρκος νίκης της ομάδας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η αποθέωση από τους οπαδούς της ΑΕΚ και ο όρκος νίκης της ομάδας

 

Μεγάλες στιγμές για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ 70 λεπτά πριν  από την έναρξη του πρώτου ημιτελικού με την Γκορένιε, στην αίθουσα '' Κασιμάτης '' , καθώς, όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες του greekhandball.com, αθλητές, τεχνική ηγεσία και ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος, Σταμάτης Παπασταμάτης, αποθεώθηκαν έξω από το γήπεδο από 100 φίλους της Ενωσης που τους ενθάρρυναν για νίκη και πρόκριση.

Οι φίλοι της ΑΕΚ έμειναν σε απόσταση, ωστόσο, δεν έκρυψαν την θέρμη τους για την ομάδα χάντμπολ, που τους έχει δώσει χαρά και δύναμη σε χρόνια δύσκολα, όταν απουσίαζαν άλλες επιτυχίες για την Ενωση, όπως συχνά οι ίδιοι τονίζουν. 

Παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, όλοι ένα, έδωσαν όρκο νίκης πριν από το ματς, ζώντας μοναδικά συναισθήματα από τις ενθουσιώδεις εκδηλώσεις των φίλων της Ενωσης, οι οποίοι μοιραία θα μείνουν εκτός γηπέδου, αλλά, θέλησαν έστω και έτσι να στηρίξουν ψυχολογικά την ομάδα της καρδιάς τους.



 Ανταπόδοση της λατρείας από τους παίκτες της ΑΕΚ στο κοινό τους, σε στιγμές πράγματι συγκινητικές και ιδιαίτερες και με φωνές ενωμένες για το ίδιο σύνθημα νίκης.


Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Σταμάτης Παπασταμάτης, Αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής, άκουσε ένα σύνθημα για εκείνον από τους φίλους της ομάδας του, '' είναι τρελός ο Πρόεδρος '', καθώς, είναι κοινό μυστικό η λατρεία και η αναγνώριση που του δείχνουν, εκτιμώντας όσα έχει κάνει για το τμήμα χάντμπολ.

Παρέμεινε, ωστόσο, ψύχραιμος ως συνήθως, παρά την προφανή αγωνία του για την έκβαση της μεγάλης αναμέτρησης.

No comments