Γιόβιτσιτς (προπονητής Γκορένιε): «Η ομάδα είναι πεινασμένη για επιτυχία - Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας είναι ότι είμαστε ''δεμένοι'' και συμπαγείς» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γιόβιτσιτς (προπονητής Γκορένιε): «Η ομάδα είναι πεινασμένη για επιτυχία - Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας είναι ότι είμαστε ''δεμένοι'' και συμπαγείς»

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της Γκορένιε Βελένιε είναι ότι είναι μια «δεμένη» και συμπαγής ομάδα, σχολίασε ο προπονητής της, Ζόραν Γιόβιτσιτς, στην ιστοσελίδα των Σλοβένων (δείτε εδώ). Ο τεχνικός της προσεχούς (17/04, 19:00) αντιπάλου της ΑΕΚ αναφέρθηκε, βεβαίως, και στο επικείμενο μεγάλο ματς για τα ημιτελικά του EHF European Cup.

Ποιό είναι το πλεονέκτημα της ομάδας του; : «Η Γκορένιε είναι πεινασμένη για επιτυχία. Ωστόσο, είμαστε άπειροι και νέοι. Αποκτήσαμε δέκα νέους παίκτες, οι οποίοι έχουν ενταχθεί στην ομάδα και δίνουν το μέγιστο από παιχνίδι σε παιχνίδι. Νομίζω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας. Ότι είμαστε “δεμένοι”, συμπαγείς και δίνουμε το καλύτερο σε κάθε αγώνα».

Σχετικά με τον ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, ενόψει του πρώτου ημιτελικού κόντρα στην ΑΕΚ, μετά από το απαιτητικό ματς απέναντι στην Τσέλιε, δήλωσε: «Οι αναλύσεις βίντεο έχουν προετοιμαστεί και το ίδιο βράδυ μετά τον αγώνα με την Τσέλιε έδωσα όλες τις πληροφορίες σχετικά με την επόμενη 'μέρα. Έχουμε μόνο μία προπόνηση μετά τον αγώνα με την Τσέλιε (σ.σ. την σημερινή) και στη συνέχεια μια άλλη προπόνηση (σ.σ. αύριο) στην Ελλάδα. Οι αντίπαλοί μας είχαν σίγουρα περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούν για εμάς. Προχωράμε. Οι επιθυμίες είναι μεγάλες».

Ανέφερε για την ΑΕΚ: «Είναι μια ομάδα ποιότητας. Νίκησε τη νορβηγική Ντράμεν, πέρυσι, αυτό λέει πολλά. Αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να την ανταγωνιστούμε. Προβλέπω ότι θα είναι ο πιο δύσκολος αγώνας μέχρι στιγμής».

Κλήθηκε, ακόμα, να σχολιάσει δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ, Δημήτρη Δημητρούλια, σχετικά με την ομάδα του: «Είναι ωραίο να ακούς καλά λόγια, αλλά πρέπει να αποδεικνύονται κάθε φορά. Γνωρίζουμε ότι η πιο σκληρή δουλειά μέχρι στιγμής μας περιμένει και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Κάθε παίκτης είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό μέλος της ομάδας. Έτσι δουλεύουμε. Έχουμε μια πολύ νέα ομάδα, ανυπόμονη να αποδείξει. Όλοι συνεργαζόμαστε, για να εξελιχθούμε από αγώνα σε αγώνα. Η φιλοσοφία, ωστόσο, είναι σκληρή δουλειά και να είμαστε ενωμένοι».

No comments