Δανήλος: «Μεγάλο ταλέντο η Κούρτη - Η εικόνα της ήταν ένα από τα σημερινά οφέλη της ομάδας μας» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δανήλος: «Μεγάλο ταλέντο η Κούρτη - Η εικόνα της ήταν ένα από τα σημερινά οφέλη της ομάδας μας»Η αθλήτρια του ΓΑΣ Καματερού, Σωτηρία Κούρτη, πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση, αυτή την φορά απέναντι στον Αθηναϊκό (18-26) και ο προπονητής της ομάδας του Καματερού, Μενέλαος Δανήλος, τόνισε στο greekhandball.com ότι η εικόνα της 16χρονης περιφερειακής ήταν ένα από τα οφέλη της σημερινής νίκης.

Ανέφερε: «Ευχαριστούμε πολύ την διοίκηση του Αθηναϊκού για την φιλοξενία. Για εμάς, τους προπονητές και τους υπόλοιπους υπεύθυνους όλων των ομάδων είναι προτεραιότητα η υγεία των παικτριών. Είμαστε ευχαριστημένοι από την διάθεση και την αγωνιστικότητα των αθλητριών μας. 

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την Κούρτη, που ανήκει στην ηλικιακή κατηγορία των Κορασίδων και προέρχεται από μεγάλο και σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστών). Πέτυχε 12 γκολ και ήταν MVP της αναμέτρησης. Η εικόνα της ήταν ένα από τα σημερινά οφέλη της ομάδας μας. Πρόκειται για μεγάλο ταλέντο και μπορεί να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο».  

No comments