Δημητρούλιας: «Ετοιμαζόμαστε για έναν τελικό και όχι για έναν ημιτελικό» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: «Ετοιμαζόμαστε για έναν τελικό και όχι για έναν ημιτελικό»Τελικό χαρακτήρισε ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, μέσω δηλώσεών του στο greekhandball.com, το μεθαυριανό (24/04) πολύ μεγάλο εκτός έδρας παιχνίδι της Ένωσης κόντρα στην Γκορένιε Βελένιε για τα ημιτελικά του EHF European Cup.

Ανέφερε: «Όλα κυλάνε πολύ επαγγελματικά αυτή την εβδομάδα. Παρακολουθούμε βίντεο, αναλύουμε τον αντίπαλο και κάνουμε στοχευμένες προπονήσεις. Το επίπεδο της συγκέντρωσης των παιδιών είναι πολύ υψηλό.

Επίσης, οι νεοαποκτηθέντες, Χίκερουντ, Πέντερσεν, εντάσσονται κάθε μέρα και καλύτερα στα σχήματα και στις τακτικές και είμαι βέβαιος ότι θα προσφέρουν ακόμα περισσότερα στο δεύτερο ματς».

Τόνισε, ακόμα: «Ετοιμαζόμαστε για έναν τελικό και όχι για έναν ημιτελικό. Είναι πολύ θετικό ότι υπάρχει η κατάλληλη ηρεμία, πριν από μια μεγάλη ''μάχη''.

Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι μετά από αυτά τα 60 λεπτά θα μπορέσουμε να βρεθούμε σ' έναν ευρωπαϊκό τελικό και αυτό από μόνο του, πλην όλων των άλλων, είναι ένα φανταστικό κίνητρο».

No comments