Νέο γήπεδο Beach Handball ετοιμάζεται στον Ασπρόπυργο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νέο γήπεδο Beach Handball ετοιμάζεται στον Ασπρόπυργο

Νέο γήπεδο Beach Handball κατασκευάζεται στην παραλία Ασπροπύργου με απόφαση και μέριμνα του Δήμου Ασπροπύργου, έπειτα από σχετική εισήγηση του Σωματείου ΑΣ Ολύμπιος Δίας Ασπροπύργου.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΟΧΕ:

''Στην παραλία Ασπροπύργου κατασκευάζεται ένα νέο γήπεδο Beach Handball με απόφαση και μέριμνα του Δήμου Ασπροπύργου, ύστερα από σχετική εισήγηση του Σωματείου ΑΣ Ολύμπιος Δίας Ασπροπύργου.

Στον χώρο των εργασιών βρέθηκαν το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης, ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ Δημήτρης Σταυρακάκης, ο Πρόεδρος του σωματείου ΑΣ Ολύμπιος Δίας Ασπροπύργου Νίκος Ματθαίου και ο προπονητής Ανάπτυξης Κώστας Κότσιρας, οι οποίοι και είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Άθλησης, Φροντίδας Νεολαίας και 3ης Ηλικίας Δήμου Ασπροπύργου Ιωάννη Κατσαρό.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Beach Handball της ΟΧΕ Βασίλης Κρανιώτης επεσήμανε: «Είναι ιδιαίτερα σημαντική η πρωτοβουλία του Δήμου Ασπροπύργου για την κατασκευή του γηπέδου, αλλά και η συμβολή του σωματείου Ολύμπιος Δίας Ασπροπύργου. Τους ευχαριστούμε θερμά γιατί οι υποδομές είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα του Beach Handball και με αυτή την εγκατάσταση πιστεύουμε πως θα δοθεί λύση στην Δυτική Αττική».

Ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ Δημήτρης Σταυρακάκης υπογράμμισε: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί μετά το γήπεδο Beach Handball στο Καπανδρίτι, θα ολοκληρωθεί σε λίγες εβδομάδες ένα ακόμα γήπεδο για το άθλημα στην Αττική, στον Δήμο Ασπροπύργου. Ως ΕΣΧΑ έχουμε τονίσει πολλές φορές την βούληση μας να αναπτύξουμε το Beach Handball και ως προς αυτή την κατεύθυνση είναι κομβική η στήριξη των Δήμων και των Σωματείων μας. Ευχαριστούμε τον Δήμο Ασπροπύργου και το Σωματείο ΑΣ Oλύμπιος Δίας με τον Πρόεδρο του Νίκο Ματθαίου για την συμβολή τους στην δημιουργία αυτού του γηπέδου, θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης, Φροντίδας Νεολαίας και 3ης Ηλικίας Δήμου Ασπροπύργου Ιωάννης Κατσαρός τόνισε: «Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην κατασκευή του γηπέδου επειδή το άθλημα του Beach Handball καλλιεργείται στην περιοχή μέσω του τοπικού σωματείου Ολύμπιος Δίας Ασπροπύργου. Πιστεύουμε ότι έως τα τέλη Μαΐου το γήπεδο θα είναι έτοιμο. Η συνεργασία μας τόσο με το Σωματείο, όσο και τις διοργανώτριες αρχές του χάντμπολ, την ΟΧΕ και την ΕΣΧΑ είναι εξαιρετική και στόχος μας είναι να φέρουμε στον Ασπρόπυργο τουρνουά μέσα από τα οποία θα αναδειχθεί και θα προβληθεί και ο Δήμος μας»

Ο Πρόεδρος του ΑΣ Ολύμπιος Δίας Ασπροπύργου Νίκος Ματθαίου είπε: «Το Σωματείο μας εκτός από την σάλα δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία και στο Beach Handball, έχοντας μάλιστα στις τάξεις μας τον προπονητή της Εθνικής Γιάννη Λαζαρίδη και τέσσερις διεθνείς αθλητές. Βλέποντας την ταχεία ανάπτυξη του Beach Handball και τους τρεις διεθνείς τίτλους που έχουν κατακτήσει οι Εθνικές μας ομάδες, αποφασίσαμε να επενδύσουμε ακόμα περισσότερο στο άθλημα. Στόχος μας είναι το γήπεδο αυτό να αποτελέσει ένα από τα προπονητήρια των Εθνικών μας ομάδων στη Νότια Ελλάδα και φυσικά να διοργανώσουμε στην πόλη μας τουρνουά Beach Handball, γνωρίζοντας το άθλημα σε νέα παιδιά. Σε αυτή την προσπάθεια έχουμε συμμάχους μας τόσο τον Δήμο Ασπροπύργου με τον Δήμαρχο Νίκο Μελετίου και τον Πρόεδρο Ιωάννη Κατσαρό, όσο φυσικά και τις ΟΧΕ και ΕΣΧΑ».''.

No comments