'' Ακόμα και με 10 γκολ εάν χάναμε...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Ακόμα και με 10 γκολ εάν χάναμε...''


Ο προπονητής της ΑΕΚ Δημήτρης Δημητρούλιας ήταν έτοιμος για όλα στον επαναληπτικό με την Γκορένιε...Το παραδέχθηκε στη συνομιλία που είχαμε μαζί του, λίγο μετά τον τελικό, όταν του επισημάναμε ότι έμεινε ψύχραιμος ακόμα και όταν η ΑΕΚ έχανε με 8 γκολ διαφορά...

'' Είχα δουλέψει πολύ στο μυαλό μου ειδικά αυτό το παιχνίδι, γιατί ήξερα ότι θα είναι δύσκολο όσο και ιδιαίτερο και είχα ετοιμασθεί ώστε να μείνω ήρεμος προσπαθώντας να βρώ εναλλακτικό πλάνο, ακόμα και εάν θα χάναμε με 10 γκολ, αλλά, αν τα παιδιά δεν το πίστευαν και δεν βοηθούσαν, τίποτα δεν θα γινόταν, οπότε τα μπράβο είναι για τα παιδιά...'' σχολίασε στο greekhandball.com ο Κατερινιώτης προπονητής.

Τη σεζόν 2011-2012 ο Δημήτρης Δημητρούλιας κατέκτησε το Challenge Cup με τον Διομήδη Αργους, την ομάδα όπου δοξάσθηκε ως αθλητής με το 19 στην πλάτη και τώρα φιλοδοξεί να περάσει στην ιστορία ως ο πρώτος Ελληνας προπονητής που πήρε δύο φορές ευρωπαϊκό τρόπαιο στο χάντμπολ, καθώς, μετά από 9 χρόνια, έχει αυτή την ευκαιρία με την ΑΕΚ στον τελικό του EHF European Cup.

Στον τελικό της περιόδου 2017-2018, η ΑΕΚ είχε προπονητή τον Νίκο Γραμματικό ενώ στον δικό του τελικό, ο Φίλιππος Βέροιας τη σεζόν 2002-2003 καθοδηγείτο από τον Νίκο Μάντζο. 

Η ΑΕΚ ήδη έχει περάσει στην ιστορία καθώς έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που έχει προκριθεί σε δύο τελικούς Κυπέλλων Ευρώπης στο χάντμπολ και μάλιστα μέσα σε διάστημα τριών ετών.

No comments