Αφιέρωμα της EHF στην ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αφιέρωμα της EHF στην ΑΕΚ


Αφιέρωμα στην ΑΕΚ έκανε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (δείτε εδώ), η οποία αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ένωσης. Στο συγκεκριμένο αφιέρωμα τονίζεται ότι το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ δεν υπήρχε, όταν 18 χρόνια πριν ο Φίλιππος Βέροιας έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που συμμετείχε στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ. Παρ' όλα αυτά, η Ένωση, η οποία ιδρύθηκε το 2005, έκανε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τεράστια άλματα προόδου και έφτασε να διακρίνεται και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

«Η ΑΕΚ αποτελεί προορισμό όλων των παικτών με όραμα. Είμαι περήφανος που ανήκω σε μία ελληνική ομάδα, η οποία δηλώνει ότι στοχεύει στην κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου. Πρόκειται για την καλύτερη ομάδα που έχω προπονήσει», επεσήμανε στην EHF ο προπονητής του αθηναϊκού συνόλου, Δημήτρης Δημητρούλιας, που πρόσθεσε: «Παίζουμε καλύτερα όταν δεν θεωρούμαστε φαβορί. Στους παίκτες μου λέω πως το να είμαστε φαβορί μας κάνει να αισθανόμαστε καλά, αλλά παράλληλα μας καθιστά και περισσότερο υπεύθυνους. Είναι πιο δύσκολο να μένεις στην κορυφή από το να την κατακτήσεις». Κατέληξε υπογραμμίζοντας: «Φέτος έχουμε ως στόχο την κατάκτηση του EHF European Cup και την επόμενη σεζόν θέλουμε να αγωνιστούμε στο EHF European League».

Για λογαριασμό της ΑΕΚ μίλησε στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και ο γκολκίπερ της ομάδας, Τόμας Μπάουερ, που σχολίασε: «Αγαπώ τα τρόπαια και το γεγονός ότι αποκλείσαμε την CSM Βουκουρεστίου, ένα μεγάλο φαβορί, αυξάνει τις πιθανότητές μας, σωστά; Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα τους κάνει όλους χαρούμενους, αλλά στο τέλος της σεζόν θέλω να σηκώσω τρία τρόπαια. Αυτό θα ήταν τεράστια τιμή, ένα δώρο σε όλους τους φίλους της ΑΕΚ και στο ελληνικό χάντμπολ συνολικά».

No comments