Μεσσήνης: «Η ευθύνη για το αποτέλεσμα είναι δική μου, τα κορίτσια έδωσαν την ψυχή τους» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεσσήνης: «Η ευθύνη για το αποτέλεσμα είναι δική μου, τα κορίτσια έδωσαν την ψυχή τους»



Η Εθνική Γυναικών δεν άντεξε στην πίεση στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με αντίπαλο την Λιθουανία (ήττα με 27-26), σχολίασε ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Παναγιώτης Μεσσήνης, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για το αποτέλεσμα και τόνισε ότι αναμένονταν τα λάθη, λόγω της μακρόχρονης αποχής από την δράση.

Δήλωσε: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν αναγνωριστικό. Αναμέναμε να είχαμε αυτό το μούδιασμα μετά από τέτοια αποχή. Στο δεύτερο πατήσαμε καλύτερα στο γήπεδο. Πήραμε την διαφορά και ελέγχαμε το ματς, αλλά στην συνέχεια προβληματιστήκαμε στο 7-6 της επίθεσης των αντιπάλων, ενώ είχαμε και θέματα στην άμυνά τους. 

Στο τέλος κάναμε κάποια αναμενόμενα λάθη και χάσαμε. Δεν θέλω να σταθώ σε αυτά. Τα κορίτσια δεν έχουν καμία ευθύνη, έδωσαν την ψυχή τους. Η ευθύνη για το αποτέλεσμα είναι δική μου. Ξέραμε ότι δεν γινόταν να έχουμε ρυθμό και στα 60 λεπτά. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές, αλλά δυστυχώς στο φινάλε δεν αντέξαμε στην πίεση. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να στεναχωρηθούμε πολύ, αύριο μας περιμένει ακόμα πιο δύσκολο ματς ακόμα στην Ισλανδία και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε καλύτερο ματς από σήμερα».

No comments