Παπαδόπουλος: «Καταστροφικές οι συνεχείς διακοπές στον αθλητισμό, ο οποίος πρέπει να παραμένει ενεργός» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παπαδόπουλος: «Καταστροφικές οι συνεχείς διακοπές στον αθλητισμό, ο οποίος πρέπει να παραμένει ενεργός»Καταστροφικές χαρακτήρισε στο greekhandball.com τις συνεχείς διακοπές στον αθλητισμό ο Σταύρος Παπαδόπουλος, ο 41 ετών αθλητής του Φιλίππου Βέροιας.

Σχολίασε: «Βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολλή δύσκολη περίοδο για την ανθρωπότητα, λόγω της πανδημίας, που έχει χτυπήσει την πόρτα μας. Όμως, δεν πρέπει να αδρανήσουμε. 

Δεν ξέρω πώς βιώνει ο καθένας αυτό το κομμάτι, αλλά για εμένα, που ο αθλητισμός είναι μέρος της ζωής μου, και έχοντας την εμπειρία από την προηγούμενη φορά (διακοπής - επανέναρξης), μπορώ να πω ότι οι συνεχείς διακοπές στον αθλητισμό, είναι καταστροφικές σε πολλούς τομείς. Για παράδειγμα, ο αθλητής δεν μπορεί να προπονηθεί σωστά, το σωματείο δυσκολεύεται να επιβιώσει, ο νέος αθλητής απομακρύνεται από τον αθλητισμό και πολλά πολλά ακόμα... Ο αθλητισμός πρέπει να παραμένει ενεργός».

No comments