Ενεργή παρουσία στο γήπεδο θα ζητηθεί για τα χρήματα από το στοίχημα... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ενεργή παρουσία στο γήπεδο θα ζητηθεί για τα χρήματα από το στοίχημα...

 


Η κυβέρνηση ψήφισε νόμο για την διανομή μέρους από την αύξηση της φορολογίας των κερδών του στοιχήματος στις ομάδες, αλλά, οι προϋποθέσεις για την καταβολή χρημάτων είναι απαιτητικές και ακριβώς για αυτόν τον λόγο, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν και πως θα γίνει η, όποια, εκταμίευση.

Βέβαιο είναι ότι θα πρέπει να παρουσιασθεί ποσό ίσο με αυτό που θα αναφερθεί ως οικονομική ενίσχυση από το στοίχημα, από χορηγίες και έσοδα εισιτηρίων, αλλά, προκρίνεται πλέον και η παράμετρος όχι μόνο της αξιολόγησης της παρουσίας των ομάδων σε όλο το δωδεκάμηνο του 2021 εφόσον η πρώτη δόση έχει ανακοινωθεί ότι θα καταβληθεί στις 22 Ιανουαρίου 2022, αλλά και εκείνη των αγωνιστικών επιδόσεων τους το πρώτο εξάμηνο του 2021, ώστε να πάρουν την προκαταβολή που επιχειρεί να εξασφαλίσει η ΓΓΑ.

Με άλλα λόγια, ήδη, ομάδες π.χ. στο βόλεϊ και το μπάσκετ Γυναικών, οι οποίες δε συνέχισαν στα πρωταθλήματα τους αν και αυτά ξανάρχισαν, φαίνεται ότι θα βρεθούν σε μειονεκτική θέση σε ότι αφορά την είσπραξη της προκαταβολής, καθώς θα θεωρηθούν ως μη ενεργές.

Ολα αυτά, φυσικά, είναι σχετικά και ρευστά, όμως, ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το συνολικό πλαίσιο αυτής της οικονομικής ενίσχυσης προς τις ομάδες από το στοίχημα, καθώς, κανείς δεν γνωρίζει πόσα χρήματα θα δοθούν και ποιές είναι οι ακριβείς αναγκαίες προϋποθέσεις, αλλά, όλοι έχουν...γλυκαθεί και ειδικά μετά τις 29 Μαρτίου, που θα πάρουν 29.000.000 ευρώ οι ομάδες Σούπερ Λιγκ 1 και 2, Μπάσκετ Λιγκ και Βόλεϊ Λιγκ, η συζήτηση όπως και η αγωνία θα πάνε στο κόκκινο, με τα ταμεία άδεια μετά από τέτοια καταστροφικό δωδεκάμηνο που έχει προηγηθεί...

1 comment

Kaleb Stanton said...

Aweesome blog you have here