ΠΣΑΧ: «Είμαστε μπροστά στην έναρξη μιας νέας εποχής - Η ψήφος εμπιστοσύνης προς τους αθλητές και τις αθλήτριες θα λύσει πολλά ζητήματα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΣΑΧ: «Είμαστε μπροστά στην έναρξη μιας νέας εποχής - Η ψήφος εμπιστοσύνης προς τους αθλητές και τις αθλήτριες θα λύσει πολλά ζητήματα»

Μπροστά στην έναρξη μιας νέας εποχής αναφορικά με τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των αθλητών-τριών του χάντμπολ βρίσκεται το άθλημα, τόνισε σε ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΧ, που ανέφερε επιπλέον ότι υπερψηφίστηκαν από την πλειοψηφία των σωματείων τα αιτήματά του.


Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΠΣΑΧ:


«Στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε 21/03/2021 παράλληλα με την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΧΕ υπερψηφίστηκαν από την πλειοψηφία των σωματείων τα αιτήματα του ΠΣΑΧ, που αφορούσαν στη μείωση του ορίου ηλικίας μετεγγραφών από τα 32 στα 28 χωρίς περιορισμούς, την υποχρεωτική πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη των αθλητών και των αθλητριών και την υποχρεωτική σύναψη ιδιωτικών συμφωνητικών μεταξύ των σωματείων και των αθλητών-τριών για τις κατηγορίες της Α1 Γυναικών και Handball Premier.

Είμαστε μπροστά στην έναρξη μιας νέας εποχής αναφορικά με τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των αθλητών-τριών του χάντμπολ, καθώς μετά από χρόνια έγινε ένα ακόμα βήμα για το άθλημα. Η ψήφος εμπιστοσύνης προς τους αθλητές και τις αθλήτριες θα λύσει πολλά ζητήματα, θα κάνει τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και θα δημιουργήσει ένα κλίμα μεγαλύτερης ασφαλείας σε πολλά επίπεδα. Πολλά σωματεία του αθλήματος απέδειξαν ότι αποτελούν θιασώτες της αλλαγής και της εξέλιξης δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη μιας περιόδου ενότητας και σύμπνοιας από όλους τους φορείς του αθλήματος. Χαιρετίζουμε τη στάση αυτή των σωματείων του αθλήματος και ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα οι προτάσεις μας θα χαίρουν της εκτίμησης του συνόλου των σωματείων κατά απόλυτη πλειοψηφία.

Σε συνέχεια των παραπάνω συνεχίζουμε να παλεύουμε για τα δικαιώματα των αθλητών-τριών και συνειδητοποιούμε ότι όσο πιο οργανωμένα και συλλογικά ενεργούμε ως αθλητές και αθλήτριες, τόσο πιο πολλά μπορούμε να καταφέρουμε!».

No comments