Γρηγοράκης: «Είχαμε καλές στιγμές στο ματς - Μας ενδιαφέρει πολύ το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γρηγοράκης: «Είχαμε καλές στιγμές στο ματς - Μας ενδιαφέρει πολύ το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό»



Ο Άρης Νίκαιας προσπάθησε να ακολουθήσει τον ρυθμό της ΑΕΚ στο αποψινό (31/03) παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ (39-23), τόνισε στο greekhandball.com ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Γρηγοράκης. Επεσήμανε, ωστόσο, ότι, αν και η ομάδα του είχε καλές στιγμές, η διαφορά δυναμικότητας σε σχέση με την Ένωση είναι μεγάλη. Υπογράμμισε, επιπλέον, ότι ενδιαφέρει πολύ τον Άρη το προσεχές εντός έδρας ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, μετά από πολύ καιρό αποχής. Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε να ακολουθήσουμε την ΑΕΚ. Σίγουρα υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Θεωρώ, όμως, ότι είχαμε και καλές στιγμές. Καταφέραμε να βγάλουμε στοιχεία του παιχνιδιού, που έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα. 

Είμαστε πιστοί στο πλάνο μας όσον αφορά στην ανάδειξη νέων αθλητών από την Ακαδημία μας και στην προώθησή τους στην πρώτη ομάδα και είναι κάτι που έχουμε επίσης στόχο στα επόμενα ματς, θα δώσουμε και άλλες ευκαιρίες.

Θα ήθελα να σταθώ στην επανεμφάνιση του Ούρος Ζιβούλοβιτς μετά από δύο χρόνια, σε αγωνιστική δραστηριότητα. Όσο περνούσε η ώρα ήταν ακόμα καλύτερος, ήταν πολύ θετικός συνολικά. Έδειξε να βρίσκει τα... πατήματά του.

Ετοιμαζόμαστε, πλέον, για το προσεχές ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Είναι ένα παιχνίδι, που μας ενδιαφέρει πολύ.

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, καλή τύχη στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Με το καλό να φέρει το τρόπαιο στην Ελλάδα, έχει τις ευχές όλων μας».

No comments