Μιχαλάκης: «Το Πρωτάθλημα πρέπει να ολοκληρωθεί για την βιωσιμότητα του αθλήματος» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μιχαλάκης: «Το Πρωτάθλημα πρέπει να ολοκληρωθεί για την βιωσιμότητα του αθλήματος»Υπέρ της επανεκκίνησης και ολοκλήρωσης της Handball Premier τάσσεται ο Φαίακας Κέρκυρας, του οποίου ο προπονητής, Κώστας Μιχαλάκης, τοποθετήθηκε σχετικά στο greekhandball.com.

Τόνισε: «Δεν είναι καθόλου ευχάριστο να υπάρχουν συνέχεια αναβολές στο Πρωτάθλημα. Το Πρωτάθλημα πρέπει να ολοκληρωθεί για την βιωσιμότητα του αθλήματος.

Ως Φαίακας έχουμε θέσει προτεραιότητα την υγεία των αθλητών μας, καθώς και την πλήρη υποστήριξη στα δικά μας παιδιά, τους Κερκυραίους αθλητές. Θέλουμε να τους δούμε να πρωταγωνιστούν ξανά στο γήπεδο και να πάρουν παιχνίδια στα χέρια τους, προγραμματίζοντας έτσι την νέα Κερκυραϊκή  φουρνιά. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί χωρίς αγωνιστικό ρυθμό.

Ευχόμαστε να μην υπάρξει άλλη αναβολή στο Πρωτάθλημα, η επανεκκίνησή του να γίνει το συντομότερο δυνατό, γιατί τα έξοδα μετακίνησης, διανυκτέρευσης, αγώνων κτλ ειδικά για εμάς στο νησί είναι δυσβάσταχτα και πολλά περισσότερα σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ομάδες, είτε του βορρά, είτε του νότου».

No comments