Τούτσης: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητών μου» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τούτσης: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητών μου»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητών του, παρά την εντός έδρας ήττα (29-32) κόντρα στην Δράμα, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στο greekhandball.com ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας, Κώστας Τούτσης, που υπογράμμισε επίσης ότι η νευρικότητα των παικτών του, μετά από τα πρώτα λεπτά, επέτρεψε στους Δραμινούς να φέρουν το ματς σε ισορροπία.

Ανέφερε: «Μπήκαμε πολύ καλά στην αρχή του παιχνιδιού. Πήραμε μια διαφορά στηριζόμενοι στις αποκρούσεις του τερματοφύλακά μας και στις σωστές επιλογές στην επίθεση. Στην συνέχεια, παρουσιάσαμε μια νευρικότητα και δώσαμε την ευκαιρία στην Δράμα να φέρει το παιχνίδι σε ισορροπία. 

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε ισορροπία μέχρι το 50ο λεπτό. Είχαμε την ευκαιρία, παρ' ό,τι είχαμε πρόβλημα, να αντιμετωπίσουμε την αντίπαλη ομάδα στην γραμμή. Είχαμε ευκαιρίες με κάποια ελεύθερα σουτ να ''ανοίξουμε'' το παιχνίδι κάτι που ωστόσο δεν έγινε.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητών μου. Είναι δύσκολο να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό. Θα συνεχίσουμε ελπίζοντας ότι δεν θα υπάρξει άλλη διακοπή.

Θα ήθελα ακόμα να συγχαρώ την ομάδα της Δράμας για την δίκαιη νίκη της».

No comments