Δοκιμαστικά για τις εκλογές της Κυριακής (21/03) θα γίνουν αύριο (17/03) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δοκιμαστικά για τις εκλογές της Κυριακής (21/03) θα γίνουν αύριο (17/03)



Δοκιμαστική τηλεδιάσκεψη - Γενική Συνέλευση έχει προγραμματιστεί για αύριο (17/03), για τους αντιπροσώπους των σωματείων, που θα λάβουν μέρος στις εκλογές της ΟΧΕ της προσεχή Κυριακή (21/03), έτσι ώστε να εξοικειωθούν με την πλατφόρμα «Ζευς». Επιπλέον, αργότερα θα διεξαχθεί δοκιμαστική ψηφοφορία.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΟΧΕ:


«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ενημερώνει πως οι αντιπρόσωποι των σωματείων που θα πάρουν μέρος την Κυριακή 21 Μαρτίου στην Τακτική Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες της ΟΧΕ, έλαβαν σήμερα αναλυτικά το εγχειρίδιο συμμετοχής για την πλατφόρμα Ζευς μέσω της οποίας θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά οι αρχαιρεσίες.

Μάλιστα αύριο Τετάρτη 17 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί στις 15:30 -μέσω της πλατφόρμας Zoom- δοκιμαστική τηλεδιάσκεψη/Γενική Συνέλευση, ενώ επίσης οι αντιπρόσωποι θα μπορούν να λάβουν μέρος στην δοκιμαστική ψηφοφορία το χρονικό διάστημα 16:30-18:00, ώστε τα όποια προβλήματα ή απορίες προκύψουν να μπορούν να επιλυθούν άμεσα και η διαδικασία της Κυριακής να κυλήσει ευκολότερα για όλους».

No comments