Προς ορισμό παιχνίδια στην Α1 Γυναικών για το προσεχές Σαββατοκύριακο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προς ορισμό παιχνίδια στην Α1 Γυναικών για το προσεχές Σαββατοκύριακο


Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη μεταξύ της ΟΧΕ και των σωματείων της Α1 Γυναικών. Σε αυτήν συζητήθηκαν, όπως και σ' εκείνη των ανδρών χθες (23/03), θέματα που αφορούν στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος και η συντριπτική πλειονότητα των ομάδων τάχθηκε υπέρ της επανεκκίνησης της δράσης. 

Ορισμένοι εκπρόσωποι σωματείων προέβαλαν αντιρρήσεις όσον αφορά στο κατά πόσο αξίζει να μπουν οι ομάδες σε διαδικασία εξόδων, για να παιχτούν οι τελευταίες 2-3 αγωνιστικές της Α' φάσης, ωστόσο επικράτησε η γενική παραδοχή ότι το Πρωτάθλημα θα πρέπει να ολοκληρωθεί.

Επιπλέον, τονίστηκε από ομάδες ότι θα πρέπει να ισχύσει ότι είχε αποφασιστεί προ μηνών όσον αφορά στον μη υποβιβασμό και ακόμα υπήρξαν ερωτήματα αναφορικά με τον χρόνο, που προβλέπεται από το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο σχετικά με τα τεστ πριν από τα παιχνίδια. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να γίνονται τεστ 24 ώρες πριν από τις αναμετρήσεις και ο χρόνος αυτός θεωρείται πιεστικός, γι' αυτή την αγωνιστική εβδομάδα, κατά την οποία υπάρχει και η ιδιαιτερότητα της 25ης Μαρτίου. Παρ' όλα αυτά, αναμένεται να οριστούν τελικά αγώνες για το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Μετά την Α' φάση θα ακολουθήσουν πλέι οφ μεταξύ των τριών πρώτων ομάδων των τριών ομίλων.

No comments