Τουράεφ στο greekhandball.com : '' Δύσκολη ομάδα, μακρινή μετακίνηση, να τα δώσουμε όλα στο πρώτο ματς, γιατί...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τουράεφ στο greekhandball.com : '' Δύσκολη ομάδα, μακρινή μετακίνηση, να τα δώσουμε όλα στο πρώτο ματς, γιατί...''



O 30χρονος Πάβελ Τουράεφ, αριστερός ίντερ της Νέβα, είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του στο πρωτάθλημα Ρωσίας με 98 γκολ στο ενεργητικό του.

Ο Τουράεφ δέχθηκε να μιλήσει, αποκλειστικά, στο greekhandball.com  για την κλήρωση της Νέβα με την ΑΕΚ : 

'' Πραγματικά, πριν από την κλήρωση δεν θα ήθελα να είχα αντίπαλο ομάδα από την Σουηδία, την Ελλάδα ή την Σλοβενία και στο τέλος, μας έτυχε μία από αυτές. Συναντήσαμε στην προηγούμενη σεζόν μία ελληνική ομάδα ( Σ.Σ. τον Αερωπό ), αλλά, η ΑΕΚ είναι ομάδα εντελώς διαφορετικού επιπέδου και δεν θα πρέπει να βασισθώ στην έως τώρα εμπειρία μας ώστε να οδηγηθώ σε γενικά συμπεράσματα για το ελληνικό χάντμπολ, σε αυτή την βάση. Ειδικά, επειδή είναι πολλοί οι ξένοι παίκτες στην προσεχή αντίπαλο μας. Βεβαίως, από την άποψη της μετακίνησης, θα προτιμούσα να παίξουμε με ομάδα που εδρεύει κοντά μας ώστε να αποφύγουμε ένα τόσο μακρινό ταξίδι στη ρεβάνς. Αυτός είναι και ένας επιπλέον λόγο για τον οποίο χρειάζεται να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε στο πρώτο ματς στο γήπεδο μας ''. 


No comments