Το «αντίο» της Τσάκαλου στον Σαράσεβιτς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το «αντίο» της Τσάκαλου στον Σαράσεβιτς



Τον προπονητή της στην Ποντράφκα Βετζέτα, Ζλάτκο Σαράσεβιτς, που εξέπνευσε αιφνιδίως χθες (21/02), αποχαιρέτησε με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram η αθλήτρια της ομάδας, Λαμπρίνα Τσάκαλου.

Έγραψε: «Όταν υπέγραψα με την Ποντράφκα, το πρώτο πράγμα που μού έλεγαν όλοι ήταν: ''Ξέρεις τον προπονητή τους, είναι θρύλος χάντμπολ''. Ταπεινά ''googlαρα'' τα Ολυμπιακά του μετάλλια και το κράτησα αυτό στο μυαλό, όταν μού είπε κάποτε ότι αποχώρησε από το Champions League περίπου 40 ετών και ως ο πρώτος σκόρερ. Πριν από λίγα παιχνίδια ξέχασα ότι ήταν παλαιότερη γενιά και τον ρώτησα αν έπαιξε μαζί μ' έναν συγκεκριμένο παίκτη. 

Ο βοηθός μού είπε ''Είναι 60'' και είπα ''Πωπω κόουτς. Δεν φαίνεσαι καν 60''. Η απάντησή του ''59, 60 φέτος''. Ένα εκατομμύριο πράγματα συνέβησαν αυτήν την τρελή χρονιά, αλλά πάντα καταλάβαινα ότι τελικά ήταν ο πρώτος που με πίστευε, με χρησιμοποίησε στην σωστή θέση και με εμπιστεύτηκε με σημαντικό ρόλο στην ομάδα του. 

Τις τελευταίες ημέρες δεν ήμουν καλά, έχασα ακόμη και μια προπόνηση πριν από το ντέρμπι. Το ίδιο και με το χθεσινό παιχνίδι. Με είδε να παλεύω και με αγκάλιασε και είπε ''Άντε, ένα ακόμη παιχνίδι και μετά μπορούμε όλοι να χαλαρώσουμε για λίγους μήνες''. Απλώς χαμογέλασα και κούνησα το κεφάλι και αυτή ήταν η τελευταία μας αλληλεπίδραση. Μακάρι να τού έλεγα αυτό που ήταν πραγματικά στο μυαλό μου ''Μην ανησυχείς καν κόουτς. Δεν χάνουμε αυτό το παιχνίδι. Μού χρωστάς ακόμα ένα ποτό στην παραλία Zrce''. Ξύπνησα και ακόμα δεν μπορούσα να το πιστέψω και σε αυτό το σημείο δεν με νοιάζει καν για το χάντμπολ πια. Ήταν καλός άνθρωπος και αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία. Αναπαύσου εν ειρηνη treneru, hvala…».

No comments