Πελεκίδης : '' Συγχαρητήρια στα παιδιά για τον άθλο που πέτυχαν '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πελεκίδης : '' Συγχαρητήρια στα παιδιά για τον άθλο που πέτυχαν ''


 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πελεκίδης δεν έκρυψε στις δηλώσεις του την υπερηφάνεια του για την μεγάλη νίκη της ομάδας του απέναντι στην Μάλαγα, που ωστόσο δεν ήταν αρκετή ώστε να καλύψει την διαφορά των 9 γκολ σε βάρος της και να της δώσει την πρόκριση :

'' Η εικόνα του πρώτου αγώνα μας με την Μάλαγα δεν ήταν αυτή που μας αντιπροσωπεύει. Εφυγε το ματς στα 9 γκολ, αλλά, αυτό που είπαμε με τα κορίτσια ήταν ότι θα έπρεπε πρωτίστως να διεκδικήσουμε την νίκη, βελτιώνοντας την απόδοση μας. Πολλά πράγματα περνούν στα ψιλά, αλλά, ο άθλος των αθλητριών μου αξίζει πολλά συγχαρητήρια, καθώς, έπαιζαν τόσο καιρό χωρίς παιχνίδια στα πόδια τους. Θα μπορούσαμε στο πρώτο ματς να είχαμε σε βάρος μας διαφορά μικρότερη στα 5-6 τέρματα ενώ έστω και αν η Μάλαγα έκανε διαχείριση στη ρεβάνς, η νίκη του ΠΑΟΚ είναι μεγάλη και ιστορική . 

Η αξία της νίκης μας και το βάρος της είναι σε υψηλό επίπεδο, απέναντι σε μία πολύ μεγάλη αντίπαλο. Συνεχίζουμε για το ελληνικό πρωτάθλημα, με προσοχή πλέον στη ροή των ελληνικών διοργανώσεων, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, που ήταν άλλωστε και οι αρχικοί στόχοι μας ''.

Η Μαρία Μεντεσίδου επεσήμανε : '' Παίξαμε πολύ καλύτερα σε σχέση με το πρώτο ματς, με σαφή βελτίωση στην άμυνα και νιώθουμε υπερηφάνεια για την νίκη μας απέναντι σε μία τεράστια ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλες τις συναθλήτριες μου. Πιστεύω στο νταμπλ και σίγουρα δεν τελειώνει τίποτα εδώ''. 

Ο έφορος του ΠΑΟΚ Δημήτρης Χασεκίδης τόνισε : '' Γνωρίζαμε ότι η Μάλαγα είναι το μεγάλο φαβορί. Δεν θέλω να αναφερθώ στη διαιτησία που σίγουρα δεν ήταν τελείως αμερόληπτη, αλλά, εντέλει η νίκη της ομάδας μας είναι από τις μεγαλύτερες στην ιστορία του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Στόχος μας είναι το ευρωπαϊκό τρόπαιο και θα δουλέψουμε για να τα καταφέρουμε. Αφιερώνουμε αυτή την νίκη στον Ιβάν Σαββίδη. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για το νταμπλ στην Ελλάδα, με κάθε σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους μας ''. 

No comments