Παρατάθηκε η θητεία των ΔΣ των αθλητικών σωματείων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παρατάθηκε η θητεία των ΔΣ των αθλητικών σωματείων

Παρατάθηκε με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) έως και τις 30/04/21 η θητεία των διοικητικών συμβουλίων των αθλητικών σωματείων και συλλόγων. Η απόφαση αυτή ελήφθη έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τυχόν ζητήματα που αφορούν στην ολοκλήρωση των θητειών και τα οποία ενδεχομένως να είχαν καθυστερήσει να επιλυθούν, εξαιτίας της πανδημίας.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΓΓΑ:


«Παρατάθηκε η θητεία των διοικητικών συμβουλίων και των λοιπών καταστατικών οργάνων των αθλητικών σωματείων και συλλόγων, έως και για τέσσερις (4) ακόμη μήνες, μέχρι και τις 30/04/2021, με Κοινή Απόφαση (Β’ 5770, 29/12/2020) του Υφυπουργού Πολιτισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και των Υπουργών Υγείας, Βασίλη Κικίλια και Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου.

Η παράταση δόθηκε ώστε να αντιμετωπιστούν, εξαιτίας των έκτακτων πανελλαδικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, τυχόν ζητήματα με την ολοκλήρωση της θητείας των διοικητικών συμβουλίων και των λοιπών καταστατικών οργάνων των αθλητικών σωματείων και συλλόγων και την ανάγκη αρχαιρεσιών.

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη παράταση, έως και τις 31 Μαρτίου 2021, έχει δοθεί για τις θητείες των διοικητικών συμβουλίων και των λοιπών καταστατικών οργάνων των αθλητικών Ομοσπονδιών και Ενώσεων».

No comments