Το ημερολόγιο του Αλέξανδρου Αξιούπολης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το ημερολόγιο του Αλέξανδρου Αξιούπολης



Ημερολόγιο, το οποίο διανέμεται δωρεάν, εξέδωσε ο Αλέξανδρος Αξιούπολης και σε αυτό τιμώμενη ομάδα είναι εκείνη των Παίδων του τμήματος χάντμπολ.


Ακολουθεί η ενημέρωση του Αλέξανδρου Αξιούπολης:


«Ως σύλλογος είχαμε πει ότι θα είμαστε κοντά σας αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε όλοι μας  κι  αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε στην πράξη με ακόμα μια πρωτοβουλία που πήραμε. Η πανδημία μπορεί να μας κρατάει εκτός γηπέδου όμως δεν κατάφερε να στερήσει την κυκλοφορία του ημερολογίου μας, αν και τα εμπόδια ήταν μεγάλα. Σκεφτήκαμε πως δεν θα ήταν δυνατόν να λείπει το ημερολόγιο της φετινής χρονιάς από την οικία ή τον χώρο εργασίας  κάθε συντοπίτη μας. 

Έτσι λοιπόν, αφού ήταν ανέφικτο να μαζέψουμε όλα τα τμήματά μας λόγω των ιδιαιτέρα δύσκολων συνθηκών, καθώς και των περιοριστικών μέτρων, αποφασίσαμε να το κυκλοφορήσουμε έχοντας ως τιμώμενη την ομάδα που έγραψε ΙΣΤΟΡΙΑ για τον σύλλογο και τον τόπο μας, εν μέσω πανδημίας, εκπροσωπώντας  μας επάξια σε πανελλήνιο επίπεδο, τους Παίδες μας της Χειροσφαίρισης. Η απόφαση που λήφθηκε είναι το συγκεκριμένο ημερολόγιο να κυκλοφορήσει ΔΩΡΕΑΝ για όλο τον κόσμο. Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς μας που σε ακόμα πιο δύσκολους καιρούς είναι κοντά μας. Από σήμερα λοιπόν είναι διαθέσιμο προς όλους σας με κεντρικό σύνθημα 

''Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα…'' 

Μη σταματάς ποτέ να ονειρεύεσαι, να διεκδικείς και να μάχεσαι…  

Καλή αντάμωση στα γήπεδα!».

No comments