Η συγκυρία που οδήγησε τον Μπάρμπα στην Ανόρθωση - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η συγκυρία που οδήγησε τον Μπάρμπα στην Ανόρθωση


Στην Ανόρθωση έχει συμφωνήσει να μετακινηθεί ο Έλληνας τερματοφύλακας, Γιώργος Μπάρμπας, όπως αποκάλυψε (δείτε εδώ) χθες (29/01) το greekhandball.com. Οι Κυανόλευκοι θα έχουν πολύ σύντομα στο δυναμικό τους τέσσερις γκολκίπερ, δύο Έλληνες και δύο Κύπριους, και συγκεκριμένα τους Κώστα Κοτανίδη, Μάριο Μηνά, Γιώργο Μπάρμπα, Κύπρο Ξενοφώντος.

Παρ' όλα αυτά, ο Μηνά θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς στις 13 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους είχε τραυματιστεί κατά την διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο την τουρκική, Μπεϊκόζ, για το EHF European Cup. Ο διεθνής Κύπριος γκολκίπερ υπέστη κάταγμα στον καρπό του δεξιού του χεριού και εξάρθρωση μετακαρπίου. Στις 21/01, μάλιστα, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, όμως θα χρειαστεί περίπου 4 μήνες, ώστε να επιστρέψει στην δράση.

Η ατυχία του Μηνά οδήγησε τους υπεύθυνους της Ανόρθωσης σε αναζήτηση τερματοφύλακα και έτσι προέκυψε η συμφωνία με τον 39χρονο, Μπάρμπα, ο οποίος θα διεκδικήσει την θέση του δεύτερου γκολκίπερ, πίσω από τον Κοτανίδη. Μετά τον τραυματισμό του Μηνά, ο Ξενοφώντος, που, όταν ήταν διαθέσιμος ο Μηνά θεωρούνταν τρίτος γκολκίπερ, λάμβανε χρόνο συμμετοχής ως δεύτερος.

No comments