Τεστ Covid-19 και επιστροφή στο γήπεδο με μικρή καθυστέρηση, λόγω... Σερβίας, για την Εθνική Ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τεστ Covid-19 και επιστροφή στο γήπεδο με μικρή καθυστέρηση, λόγω... Σερβίας, για την Εθνική Ανδρών

Χθες (28/12) επρόκειτο να ξεκινούσαν οι προπονήσεις για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδας ανδρών για τα προκριματικά του EURO 2022. 

Ωστόσο, η προπόνηση αναβλήθηκε, οι παίκτες της Εθνικής μας ομάδας υποβλήθηκαν σήμερα (29/12) το πρωί σε τεστ Covid-19 και πιθανότατα αύριο (30/12, 18:00) θα προπονηθούν στην αίθουσα, «Γ. Κασιμάτης», του ΟΑΚΑ. Και αυτό καθώς ίσως να μην καταστεί δυνατό να ανακοινωθούν μέχρι πριν από τις 17:00 σήμερα όλα τα αποτελέσματα των τεστ, ώστε μία ώρα αργότερα η Γαλανόλευκη να προπονηθεί, χωρίς πάντως να αποκλείεται αυτό το σενάριο. 

Η καθυστέρηση στην επανέναρξη των προπονήσεων ενδεχομένως να συνδέεται με τον αυξημένο αριθμό των κρουσμάτων στην Σερβία, την Εθνική ανδρών χάντμπολ της οποίας έχει προγραμματιστεί να αντιμετωπίσει η Εθνική μας στις 13/01. Μέσα ενημέρωσης του Βελιγραδίου αναφέρουν πως η υγειονομική κατάσταση της χώρας είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη και έτσι είναι εύλογο να θεωρηθεί πως δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρχουν κρούσματα και στην Εθνική Σερβίας, γεγονός που, αν επαληθευτεί, θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακόμα μία αναβολή αγώνα της Εθνικής μας, μετά από εκείνες με αντίπαλο το Βέλγιο. Γι' αυτό, λοιπόν, δεν αποκλείεται να προτιμήθηκε η στάση αναμονής από την πλευρά της ελληνικής Ομοσπονδίας.  

No comments