Τι είπε ο Αντάμοβιτς στο greekhandball.com για το χάντμπολ με μάσκες... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τι είπε ο Αντάμοβιτς στο greekhandball.com για το χάντμπολ με μάσκες...



Στην εποχή του κορωνοϊού, ο Σέρβος Λάζαρ Αντάμοβιτς, που αγωνίσθηκε πέρσι με την Δράμα στην Handball Premier, είναι στο γήπεδο καθώς συνεχίζονται οι συναντήσεις του  πρωταθλήματος της Τρίτης Κατηγορίας της Ισπανίας, όπου παίζει με την Σαντόνα, ομάδα του ισπανικού Βορρά.

Η Σαντόνα εδρεύει στην ομώνυμη παραθαλάσσια πόλη με τον πληθυσμό των 11.000 κατοίκων ( απογραφή 2018 ).

Ο Λάζαρ, αφού πρώτα έστειλε, μέσω της συνομιλίας μας, χαιρετισμούς σε όλους τους Ελληνες φίλους του,  μίλησε στο greekhandball.com  για την εμπειρία που βιώνει στην Ισπανία με την Σαντόνα :

 '' Εδώ το πρωτάθλημα της Τρίτης Κατηγορίας δεν έχει διακοπεί. Στο τελευταίο ματς που δώσαμε, το Σάββατο, νικήσαμε 32-27 την Γκρούπο Ιμκ. Οταν υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού σε ομάδα, όλη η ομάδα μένει εκτός αγώνων για 14 ημέρες, όμως, το πρωτάθλημα συνεχίζεται. Δεν έχουμε υποχρέωση να φοράμε μάσκα στα παιχνίδια, αλλά, αρκετοί παίκτες έχουν μάσκα. Είναι προαιρετικό για την ώρα των αγώνων, μέσα από τις γραμμές του γηπέδου, δεν αφορά σχετικό κανονισμό. Ελπίζω να τελειώσει όλο αυτό, όσο συντομότερα γίνεται, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες για όλο τον κόσμο...'' 



No comments