Πρώτη τηλεδιάσκεψη από τον ΣΥΠΧΕ με θέμα τις επιπτώσεις του κορονοϊού στην υγεία, στο χάντμπολ και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρώτη τηλεδιάσκεψη από τον ΣΥΠΧΕ με θέμα τις επιπτώσεις του κορονοϊού στην υγεία, στο χάντμπολ και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό

Οι επιπτώσεις του κορονοϊού στην υγεία μας, στο χάντμπολ και ευρύτερα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό θα συζητηθούν μεθαύριο (14/11, 11:00), στην 1η τηλεδιάσκεψη του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΣΥΠΧΕ). 


Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΥΠΧΕ:


«Οι επιπτώσεις του κορονοϊού στην υγεία μας, το άθλημα μας και γενικότερα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, θα συζητηθούν στην 1η τηλεδιάσκεψη που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΣΥΠΧΕ) το προσεχές Σάββατο (14/11) στις 11.00 το πρωί.

Εισηγητές της τηλεδιάσκεψης θα είναι ο Ειδικός Αιματολόγος MD, MDsc, Στέργιος Παπαδημητρίου και η Mental Trainer – Ψυχολόγος Ευφροσύνη Μήτσιου ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος, Κώστας Γκαντής.

Το πρόγραμμα και τα θέματα που θα αναπτύξουν έχουν ως εξής:

11.30-12.00: Οι επιπτώσεις του COVID-19 στην υγεία μας (Στέργιος Παπαδημητρίου)

12.00-12.30: Αθλητισμός σε αναμονή. Πώς να θωρακιστούμε ψυχικά στη φάση της πανδημίας (Ευφροσύνη Μήτσιου)

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης οι προπονητές – μέλη του συνδέσμου μας θα καταθέσουν προτάσεις και θα αναζητηθούν λύσεις για τη λειτουργία των αγωνιστικών και αναπτυξιακών τμημάτων των Σωματείων στην περίοδο της καραντίνας.

Τέλος, ο υπεύθυνος του Master Coach, Γιάννης Βαρελτζής θα ενημερώσει τους συναδέλφους για όλες τις τελευταίες εξελίξεις και αλλαγές που θα υπάρξουν στο Rinck Convention Master Coach εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Τα μέλη του συνδέσμου θα ενημερωθούν με mail για τη διαδικασία συμμετοχής τους στην τηλεδιάσκεψη».

No comments