Ζαραβίνας: «Στα δύσκολα σημεία των παιχνιδιών, οι αθλητές μου ήταν πολύ σοβαροί και γενικά είχαν μεγάλο ''θέλω'' για την πρόκριση» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ζαραβίνας: «Στα δύσκολα σημεία των παιχνιδιών, οι αθλητές μου ήταν πολύ σοβαροί και γενικά είχαν μεγάλο ''θέλω'' για την πρόκριση»


Πολύ σοβαροί ήταν οι αθλητές της Ανόρθωσης στα δύσκολα σημεία των δύο παιχνιδιών με αντίπαλο την Σοκόλ Νόβε Βέσελι, τόνισε στο greekhandball.com ο προπονητής των Κυανόλευκων, Γιώργος Ζαραβίνας, έπειτα από την πρόκριση των Κυανόλευκων στον τρίτο γύρο του EHF European Cup. Παρ' όλα αυτά, επεσήμανε πως οι πραγματικοί στόχοι της ομάδας είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Δήλωσε: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και για τους δύο αγώνες. Στα δύσκολα σημεία των παιχνιδιών, οι αθλητές μου ήταν πολύ σοβαροί και είχαν, γενικά, μεγάλο ''θέλω'' για την πρόκριση. Για εμάς, τα ευρωπαϊκά ματς αποτελούν μια ξεχωριστή χαρά, γιατί οι πραγματικοί μας στόχοι είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλό μας, στην κλήρωση της Δευτέρας (23/11). Θα εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε, για να πάμε ακόμα πιο μακριά, προσπαθώντας να παίζουμε, παράλληλα, ωραίο χάντμπολ. 

Παρ' όλα αυτά, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως σε δύο εβδομάδες έχουμε ντέρμπι, με αντίπαλο τον Παρνασσό Στροβόλου. Εύχομαι καλή τύχη στον Παρνασσό, που αναμετράται ξανά αύριο (22/11) κόντρα στην ιταλική, Ράιμοντ Σάσαρι (σ.σ. η κυπριακή ομάδα επικράτησε απόψε με 29-25). Ας ελπίσουμε να εξασφαλίσουν και εκείνοι την πρόκριση, θα είναι πολύ καλό για το κυπριακό χάντμπολ».

No comments