Η Μπαρτσελόνα πέτυχε το 6/6 κόντρα στο Κίελο, που ακόμα αναζητά την πρώτη εντός έδρας νίκη του - Εκτός έδρας επικράτηση και για την Κιέλτσε επί της Βαρντάρ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Μπαρτσελόνα πέτυχε το 6/6 κόντρα στο Κίελο, που ακόμα αναζητά την πρώτη εντός έδρας νίκη του - Εκτός έδρας επικράτηση και για την Κιέλτσε επί της Βαρντάρ

 

Η Μπαρτσελόνα ήταν η μεγάλη νικήτρια του χθεσινού (19/11) ντέρμπι του Τσάμπιονς Λιγκ των ανδρών, καθώς επικράτησε με 26-32 (15-16 το ημίχρονο) του Κίελου, που ακόμα αναζητά την πρώτη εντός έδρας νίκη του, στη διοργάνωση. Οι Καταλανοί έφτασαν, έτσι, τους 12 βαθμούς, αφού έχουν πετύχει το απόλυτο των νικών (6/6), ενώ το Κίελο παρέμεινε στους 7 πόντους.

Η ισπανική ομάδα μετράει, έτσι, 13 νίκες σε 26 επίσημα ματς κόντρα στο Κίελο, που γνώρισε την μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα του με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Παρ' όλα αυτά, ο παίκτης των Γερμανών, Σάντερ Σάγκοσεν, παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς, καθώς πλέον έχει σημειώσει 38 τέρματα. Ο Μικέλ Χάνσεν της Παρί Σεν Ζερμέν έχει 37 και ο Ντίκα Μεμ της Μπαρτσελόνα 36.

MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Κέβιν Μόλερ, ο οποίος πραγματοποίησε 18 επεμβάσεις σε 42 σουτ, που δέχθηκε (42% αποτελεσματικότητα). Ο Δανός, Μόλερ πρόκειται να επιστρέψει στη Φλένσμπουργκ, μετά από την ολοκλήρωση αυτής της σεζόν, αλλά ελπίζει να έχει κατακτήσει μέχρι τότε δύο Τσάμπιονς Λιγκ (Δεκέμβριος του 2020 και Ιούνιος του 2021) με τους Μπλαουγκράνα.


Στην άλλη αναμέτρηση της χθεσινής βραδιάς, η Κιέλτσε κυριάρχησε εκτός έδρας της Βαρντάρ με 33-29 (13-16 το ημίχρονο). 


No comments