...Προληπτικό λουκέτο στην Προσοτσάνη, η θέση του greekhandball.com για την ενοχοποίηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Κλείστε τα όλα να ησυχάσετε... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

...Προληπτικό λουκέτο στην Προσοτσάνη, η θέση του greekhandball.com για την ενοχοποίηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Κλείστε τα όλα να ησυχάσετε...

 

Στο Νευροκόπι, σε απόσταση 15 χιλιομέτρων, θα τρέχει η ανδρική και γυναικεία ομάδα της Προσοτσάνης, μαζί με τα παιδιά των υποδομών του συλλόγου, επειδή, κρίθηκε σκόπιμο να μην αρκεσθεί ο Δήμος Προσοτσάνης στην απολύμανση που έγινε Τετάρτη και Πέμπτη, αλλά, να βάλει λουκέτο στα δύο κλειστά της κωμόπολης έως την 1η Νοεμβρίου. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από την τοπική αυτοδιοίκηση '' ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Θεόδωρος Αθανασιάδης με εισήγηση του υπεύθυνου Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας κ. Άλκη Σαρίδη, μετά από την ανησυχητική αύξηση κρουσμάτων covid19 στην Π.Ε Δράμας, έδωσε εντολή ακύρωσης κάθε δημόσιας εκδήλωσης, συναθροίσεων και συγκεντρώσεων, σε πολιτιστικές αθλητικές στέγες και διοργανώσεις, προκειμένου να διασφαλιστεί η όσο γίνεται περισσότερο υγεία των κατοίκων του Δήμου ''.

Η...όσο γίνεται περισσότερο υγεία...

Μυθική διατύπωση...

 Ως εκ τούτου οι προπονήσεις όλων των ηλικιακών τμημάτων της Προσοτσάνης αναστέλλονται μέχρι την Κυριακή 1 Νοεμβρίου. 

Ο ΑΟ Προσοτσάνης υποστηρίζει : '' Δεν υπάρχει κρούσμα που να σχετίζεται με το Κλειστό Γυμναστήριο, προληπτικά αποφάσισε ο Δήμος να το κλείσει. Είμαστε σε αναζήτηση γηπέδου για να συνεχίσουν τις προπονήσεις η γυναικεία και η ανδρική μας ομάδα που έχουν άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις ''. 

Στην Προσοτσάνη, υπήρξε μόνο ένα κρούσμα στον αθλητισμό, πριν από μία εβδομάδα, στην ποδοσφαιρική ομάδα και αυτό αφορά Δραμινό παίκτη.

Η θέση του greekhandball.com  είναι η εξής : 

Ο αθλητισμός είναι, πάντα, η '' εύκολη λύση '', ειδικά σε ένα περιβάλλον που φροντίζει να ενοχοποιεί και να δυσφημεί τις ομάδες, βλέποντας κάποια, πιθανά, έσοδα και δίχως ποτέ να κοιτά τα, βέβαια, έξοδα.

Η...προληπτική άσκηση εξουσίας σήμερα σε βάρος της Προσοτσάνης, χθες στη Θεσσαλονίκη και αύριο κάπου αλλού, απλώς, διαλύει τις ομάδες που ήδη είναι στην κόψη του ξυραφιού μετά από την 6μηνη ή και 7μηνη παύση των δραστηριοτήτων τους, ακόμα, κλείνουν περσινές πληγές.

Κλείστε ΟΛΑ τα γυμναστήρια. Ο αθλητισμός φταίει για την δική σας ανευθυνότητα και έλλειψη πρόνοιας.

Βάλατε τις ομάδες να κάνουν τις καθαρίστριες, τους ελεγκτές, τους θερμομετρητές, τους φύλακες, μεταφέρατε το δικό σας καθήκον στις δικές τους πλάτες, για την λειτουργία των γηπέδων.

Και τώρα, λέτε, χωρίς καν να έχει γίνει κάτι, λουκέτο.

Σαν τον γιατρό που δεν έχει κάνει ποτέ αθλητισμό και δεν τον γουστάρει κιόλας και αφήνει με ελαφρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο, ένα παιδί με νάρθηκα, 2 μήνες εκτός γηπέδων ( Σ.Σ. προφανώς, καθώς άλλωστε δεν γνωρίζουμε πρόσωπα και ιδιότητες στον κύκλο της περιοχής Προσοτσάνης, η εκτίμηση αυτή αφορά προσωπικό βίωμα σε σχέση με τον δικό μου χώρο ενεργούς δραστηριότητας στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ως μέλος Διοίκησης συλλόγου άλλου αθλήματος, στον Πειραιά και γονέας 2 αθλητών ).

Προληπτικά...

Ακούστε λειτουργοί των κοινών, αλλά, άσχετοι με τον αθλητισμό.

Οι ίδιοι εμείς, που ανήκουμε στις ευάλωτες ομάδες ( έχω άσθμα, όλοι κάτι έχουμε...)  μπαίνουμε κάθε ημέρα στο γήπεδο, προσέχοντας ώστε να τηρούνται όλα τα αντικρουόμενα που μας ζητάτε.

Ομως, αν στο επίπεδο 3, εσείς κλείνετε τα πάντα, τότε, διαλύστε κιόλας τις ομάδες, διώξτε τα παιδιά από τον αθλητισμό, αλλά, να είστε σίγουροι ότι θα τα βρείτε μπροστά σας.

Στις πλατείες, στα πάρκα, παντού. Γιατί, χωρίς εκτόνωση, ο νέος δε ζεί.

Καλύτερα, λοιπόν, συντεταγμένα.

Ωστε να ξέρετε και ποιόν θα...καταδικάσετε...

Α, όταν έλθει η ώρα της επιχορήγησης από το Μητρώο, να μας το πείτε...

Μήπως πέρασαν, ήδη, 5 μήνες ; Μπα, όχι...

Και κάτι ακόμα...

Οταν θες να πετάξεις αλλού το μπαλάκι, σκέψου ότι πήρες μία θέση ώστε να κρίνεις, όχι μόνο να αποφασίζεις ότι σε εξυπηρετεί ώστε να βγάζεις απέξω την ουρά σου...

Εκτός και αν ορισμένοι εκτιμούν ότι η ενοχοποίηση του αθλητισμού βγάζει τους ίδιους από το κάδρο των προσωπικών ευθυνών τους...

Μπα, κανείς δεν την γλυτώνει...Ο κόσμος υπακούει, αλλά, καταλαβαίνει...

No comments