Ζιβούλοβιτς στο greekhandball.com : ΄΄ Το περίμενα ότι θα ήταν δύσκολα, αλλά, αισιοδοξώ για τη νέα Νέα Ιωνία ΄΄ . - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ζιβούλοβιτς στο greekhandball.com : ΄΄ Το περίμενα ότι θα ήταν δύσκολα, αλλά, αισιοδοξώ για τη νέα Νέα Ιωνία ΄΄ .


Επιστροφή στα γήπεδα και στον πάγκο της Νέας Ιωνίας, για τον Σάσα Ζιβούλοβιτς ο οποίος οδήγησε την ομάδα του στη νίκη απέναντι στο Καματερό, στην πρεμιέρα της Α1 Εθνικής Γυναικών ( με ανανεωμένο ρόστερ  πλέον σε σχέση με την περσινή σεζόν ) και σχολίασε στο greekhandball.com : 

΄΄ Χαιρόμαστε που γυρίσαμε στο γήπεδο. Μετά από 6 μήνες το περιμέναμε  πως και πως. Ηξερα ότι θα είναι δύσκολα μετά από τέτοιο μεγάλο διάστημα αποχής από αγώνες και με λίγα φιλικά ματς, αλλά, δεν φοβήθηκα ούτε ένα δευτερόλεπτο ότι θα χάσουμε το παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι δεν πήγαμε τόσο καλά όσο μπορούμε, αλλά, μετά από τόσο καιρό χωρίς παιχνίδια, δεν βρίσκεις αμέσως ρυθμό. Προχωράμε με δουλειά, να βρούμε τον ρυθμό μας και θα τον βρούμε.Κάθε ημέρα η ομάδα θα είναι καλύτερη και όταν πρέπει θα είμαστε έτοιμοι. Είμαι αισιόδοξος για την νέα Νέα Ιωνία και πιστεύω στο ταλέντο των αθλητριών μου ΄΄.   

No comments