Αίτημα αναβολής του Δούκα για τον αγώνα με τον Αρη Ν. εξετάζει η ΔΕΠ/ΟΧΕ, ωστόσο, διαφαίνεται ότι δεν είναι απλή η αποδοχή του - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αίτημα αναβολής του Δούκα για τον αγώνα με τον Αρη Ν. εξετάζει η ΔΕΠ/ΟΧΕ, ωστόσο, διαφαίνεται ότι δεν είναι απλή η αποδοχή του

 

Zήτημα αναβολής του αγώνα Αρη Νίκαιας-Δούκα για την  Handball Premier ( που έχει προγραμματισθεί να καλυφθεί  απευθείας με τηλεοπτική μετάδοση ), τέθηκε από τον Δούκα προς την ΟΧΕ, καθώς, αθλητές της ομάδας του ήλθαν αυτές τις ημέρες σε επαφή με θετικό κρούσμα covid-19,  αθλητή χάντμπολ που αγωνίζεται στην Κύπρο και τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στην Ελλάδα.

Αυτή η εξέλιξη δεν αποκλείεται να επηρεάσει και την Εθνική Εφήβων όπως και την Εθνική Ανδρών, που έχουν παίκτες του Δούκα στις τελευταίες κλήσεις τους. 

Η ΔΕΠ/ΟΧΕ, που έχει τη σχετική αρμοδιότητα, ασχολείται με το ζήτημα που δημιουργήθηκε και ήδη μάλιστα έχει κινητοποιηθεί η Υγειονομική Επιτροπή της ΟΧΕ που έχει έλθει σε επαφή με την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ωστόσο, υπερισχύει προς το παρόν η τάση μη αναβολής του παιχνιδιού, χωρίς να είναι δυνατό, επειδή πρόκειται για λεπτό ζήτημα, να προεξοφληθεί οτιδήποτε.

Από το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΟΧΕ προβλέπεται ότι ένας αγώνας αναβάλλεται, σε τρία θετικά κρούσματα που θα προκύψουν από μοριακό τεστ. 




No comments