'' Παράθυρο '' για τα πρωταθλήματα που θα εξασφαλίσουν τεστ... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Παράθυρο '' για τα πρωταθλήματα που θα εξασφαλίσουν τεστ...

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά, μόνο τα πρωταθλήματα της Super League και της Basket League, θα συνεχισθούν, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο να δοθεί άδεια να αγωνίζονται και οι ομάδες που μετέχουν σε πρωταθλήματα άλλων σπορ, αρκεί να δοθεί από την διοργανώτρια αρχή η εγγύηση ότι θα γίνονται, σε εβδομαδιαία βάση, τεστ για τον κορωνοϊό, με βάση πολύ αυστηρά πρωτόκολλα.

Μένει να διαπιστωθεί στην πράξη, εάν υπάρχει τέτοια δυνατότητα σε άλλα ομαδικά σπορ ( χάντμπολ, βόλεϊ, πόλο ) ή αν θα δοθεί σχετική αρωγή από την Πολιτεία, γιατί λιγοστές ομάδες είναι σε θέση να αναλάβουν αυτό το κόστος, που υπολογίζεται σε 10.000 ευρώ έως το τέλος της σεζόν.

Επίσης, οι προπονήσεις σε ανοιχτούς αθλητικούς χώρους θα επιτρέπονται σε ορισμένες κατηγορίες αθλημάτων όπως είναι η σκοποβολή, η τοξοβολία ενώ στην κωπηλασία και την ιστιοπλοΐα θα μπορούν να προπονούνται μέχρι δύο άτομα. 

Παράλληλα, θα υπάρξει εξαίρεση για τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που προετοιμάζονται για Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

No comments