Μυλωνάς: «Ορισμένα νέα παιδιά θα μας βοηθήσουν σίγουρα μελλοντικά στην Εθνική, ίσως και άμεσα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μυλωνάς: «Ορισμένα νέα παιδιά θα μας βοηθήσουν σίγουρα μελλοντικά στην Εθνική, ίσως και άμεσα»



Όσο πιο συχνή επαφή έχουν οι διεθνείς, τόσο το καλύτερο για την συνέχεια, δήλωσε ο Χριστόδουλος Μυλωνάς, στο greekhandball.com. Aνέφερε, ακόμα, ότι η Εθνική είχε καλά διαστήματα κυρίως στο πρώτο μέρος, όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει τον ίδιο ρυθμό και την ίδια αποτελεσματικότητα σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης με αντίπαλο την ΑΕΚ (ήττα της Εθνικής με 33-25).

Τόνισε: «Ήταν ένα φιλικό για την Εθνική μας στα πλαίσια της προετοιμασίας ενόψει των δύο αγώνων, που θα ακολουθήσουν με την Σερβία και την Γαλλία. Σίγουρα όσο πιο συχνή επαφή έχουμε μεταξύ μας οι διεθνείς τόσο το καλύτερο για την συνέχεια, ειδικά παίζοντας τέτοιου είδους φιλικά με δυνατούς αντιπάλους, όπως ήταν το αποψινό. Πιστεύω πως τα μονοήμερα καμπ, που θα ακολουθήσουν και την επόμενη εβδομάδα σε συνδυασμό με τα φιλικά με εγχώριες ομάδες, καθώς και σε διεθνές επίπεδο, που ήδη έχουν προγραμματιστεί θα μας φέρουν στο επίπεδο ετοιμότητας, που θα πρέπει να είμαστε, έτσι ώστε να ανταπεξέλθουμε απέναντι σε δύο πολύ ισχυρές ομάδες. 

Όσον αφορά στο αποψινό φιλικό, είχαμε κάποια καλά διαστήματα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό και την ίδια αποτελεσματικότητα καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Παρ' όλα αυτά, στα θετικά του αγώνα είναι ότι ορισμένα νέα παιδιά στην Εθνική έδειξαν καλά στοιχεία, που θα μας βοηθήσουν σίγουρα μελλοντικά, αλλά ίσως και άμεσα. 

Το να αγωνίζομαι απέναντι στην ομάδα μου την ΑΕΚ δεν ήταν κάτι ''πρωτόγνωρο'', καθώς παρόμοιες καταστάσεις παιχνιδιού αντιμετωπίζουμε καθημερινά στην προπόνηση και όσον αφορά στα πρόσωπα ήταν περισσότερο σαν εσωτερικό διπλό στα δικά μου μάτια».

No comments