Αίτημα αναβολής από τον Άρη Νίκαιας, καθώς και δεύτερη αθλήτριά του βρέθηκε θετική στον κορονοϊό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αίτημα αναβολής από τον Άρη Νίκαιας, καθώς και δεύτερη αθλήτριά του βρέθηκε θετική στον κορονοϊό



Το παιχνίδι Άρης Νίκαιας - ΓΑΣ Καματερού αναβλήθηκε το Σάββατο (24/10), κατόπιν κοινής εισήγησης των δύο ομάδων στην ΟΧΕ, λίγες ώρες μάλιστα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, αφού θετικό δείγμα κορονοϊού ανήκε σε αθλήτρια του Άρη. Το ματς μεταφέρθηκε για απόψε (29/10, 22:15), σε γήπεδο στην Ηλιούπολη, όμως οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν πως η διεξαγωγή του βρίσκεται, ακόμα, στον... αέρα.

Στην ομάδα της Νίκαιας βρέθηκε και δεύτερη παίκτρια θετική στον κορονοϊό. Η συγκεκριμένη αθλήτρια ήρθε σε επαφή -τουλάχιστον- με συναθλήτριές της το Σάββατο, στο γήπεδο. Αντίθετα, η παίκτρια που πρώτη διαγνώστηκε με κορονοϊό δεν βρισκόταν στο γήπεδο.

Εξαιτίας αυτών των συνθηκών, ο Άρης Νίκαιας κατέθεσε σήμερα αίτημα εκ νέου αναβολής του αγώνα με αντίπαλο τον ΓΑΣ Καματερού. Και αυτό καθώς για να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι, θα πρέπει να έχει περάσει το πενθήμερο με αρνητικό τεστ ή δεκαήμερο χωρίς αρνητικό τεστ, σχετικά με την επαναφορά των αθλητριών σε προπονήσεις ή αγώνες, όπως προβλέπεται στις οδηγίες ΓΓΑ-ΕΟΔΥ, οι οποίες ακολουθήθηκαν και στην περίπτωση του διεθνή αθλητή Δομπρή, και τους συμπαίκτες του σε Εθνική Ανδρών και ΑΕΚ. 

Η Ομοσπονδία δείχνει προς το παρόν αρνητική. Οι παίκτριες του Άρη ολοκλήρωσαν χθες (28/10) τα τεστ κορονοϊού, στα οποία υποβλήθηκαν, σε δημόσιο νοσοκομείο, όμως κάποια αποτελέσματα αναμένονται απόψε και αύριο (30/10) το πρωί. 

Ο Άρης έχει δηλώσει, επίσης, την διάθεσή του να διεξαχθεί το ματς, όποτε επιθυμεί ο ΓΑΣ Καματερού, όμως αφού υπάρχει συνολική εικόνα των αποτελεσμάτων των τεστ, για να γίνει το παιχνίδι με όσο το δυνατόν ασφαλέστερο τρόπο. 

No comments