Θετικά συμπεράσματα από τους "ερυθρόλευκους'' στις δηλώσεις τους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Θετικά συμπεράσματα από τους "ερυθρόλευκους'' στις δηλώσεις τους


Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Νέναντ Κλιάιτς δήλωσε για  το ματς με τον Διομήδη στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι αλλά στο δεύτερο ανεβάσαμε ρυθμό, δεν είχαμε πρόβλημα στην επίθεση και φτάσαμε στη νίκη. Παιχνίδι με παιχνίδι θα παίζουμε καλύτερα και θα παρουσιάζουμε βελτίωση. Ωστόσο πρέπει να παίζουμε ενάντια και στους διαιτητές και όχι μόνο κόντρα στον αντίπαλο μας. Πάλι υπήρχαν πολλές λάθος αποφάσεις εις βάρος μας. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία σε καμία περίπτωση, όμως δεν είναι φυσιολογική η στάση των διαιτητών».

Από την  πλευρά του, ο Στέφανος Μιχαηλίδης επεσήμανε : «Στόχος μας  εκτός από τη νίκη, ήταν να παίξουμε δυνατή άμυνα και να βελτιώσουμε κάποια σημεία στην επίθεση. Στην αρχή μπήκαμε νωθρά αλλά στη συνέχεια ανεβάσαμε ρυθμούς και είχαμε ένα εύκολο δεύτερο ημίχρονο».

 «Ερχόμαστε από ένα δύσκολο ματς στο Άργος. Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς. Θέλαμε να παρουσιαστούμε σοβαροί από το πρώτο λεπτό. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ιωνικός μας έβαλε δύσκολα και ήμασταν σχετικά κοντά στο σκορ. Στο β' ημίχρονο τρέξαμε περισσότερο, παιξαμε πιο ελεύθερα, βελτιώσαμε την άμυνά μας και αποκτήσαμε μια διαφορά ικανοποιητική διαφορά. Πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλά κομμάτια και μέσα από την προπόνηση θα το καταφέρουμε», σχολίασε ο Πάνος Καραμπουρνιώτης.


No comments