Βαλαβάνης: "Να είμαστε χαρούμενοι, αλλά να μην χάσουμε το μυαλό μας" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βαλαβάνης: "Να είμαστε χαρούμενοι, αλλά να μην χάσουμε το μυαλό μας"



Συγχαρητήρια στους παίκτες του για το βαθμό της ισοπαλίας (20-20) απέναντι "στο φαβορί του ομίλου", όπως χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ, έδωσε ο προπονητής της Δράμας, Σάκης Βαλαβάνης μιλώντας στο greekhandball.com, καλώντας παράλληλα τους παίκτες του να παραμείνουν προσγειωμένοι ενόψει της συνέχειας.

Ανέφερε: "Συγχαρητήρια στους αθλητές μου για την μεγάλη τους προσπάθεια και για το ότι δεν παράτησαν το παιχνίδι σε κανένα σημείο. Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε το φαβορί του ομίλου. Δικαιούμαστε να είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, αλλά δεν πρέπει να χάσουμε το μυαλό μας, καθώς ακολουθεί μια απαιτητική εβδομάδα με δύο σημαντικά παιχνίδια Τετάρτη και Σάββατο". 

Αναλύοντας τα του παιχνιδιού, στάθηκε στο ότι η ομάδα του δεν εκμεταλλεύτηκε τις αποβολές του αντιπάλου, ενώ αναφέρθηκε και στα ρίσκα που πήρε στο τέλος: "Είχαμε πολλά χαμένα σουτ και ήμασταν τραγικοί στις καταστάσεις 6-5, πράγμα που πρέπει να μας προβληματίσει για τη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ με την ποιότητά του μας πίεσε, πήρε μια διαφορά, εμείς από την πλευρά μας ρισκάραμε, ανοίξαμε την άμυνά μας, τρέξαμε πολύ στην άμυνα και στο τέλος πήραμε ένα σημαντικό βαθμό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ".


No comments