Ικανοποίηση για τους νέους διεθνείς, ποιός έχει σχετικό προβάδισμα και ποιός είναι ο ξενιτεμένος που γυρνά... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ικανοποίηση για τους νέους διεθνείς, ποιός έχει σχετικό προβάδισμα και ποιός είναι ο ξενιτεμένος που γυρνά...

 


Η χρησιμοποίηση νεαρών και ταλαντούχων παικτών στο ντεμπούτο τους με την Εθνική ομάδα, στο φιλικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αποδείχθηκε ελπιδοφόρα.

Το greekhandball.com   μίλησε με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Αρβανίτη, ο οποίος επεσήμανε ότι '' έχουν ενδιαφέρον τα νέα παιδιά, που πήραν πάρα πολλές πληροφορίες για τον τρόπο παιχνιδιού της Εθνικής το πρωϊ στην προπόνηση και το απόγευμα αντιμετώπισαν την ΑΕΚ, μία δυνατή ομάδα ομάδα που πλησιάζει σε ρυθμό την Σερβία, που θα συναντήσουμε σε επίσημο αγώνα ''.

Προσέθεσε μάλιστα : '' Εδειξαν καλή εικόνα και είναι ευχάριστο ότι υπάρχουν αρκετά παιδιά που μπορούν να υπολογίζονται για την Εθνική ομάδα. Μετά και από το φιλικό ματς με τον Ολυμπιακό θα αποφασίσω για τις οριστικές κλήσεις ''. 

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αναμένεται ότι θα κληθούν 20 παίκτες στην Εθνική ομάδα ενώ η αποστολή που θα πετάξει στην Αίγυπτο και στη συνέχεια στη Σερβία, θα αποτελείται από 16 αθλητές.

Από τους νεαρούς που βρίσκονται, πλέον, στο προσκήνιο, θα προχωρήσουμε σε μια, υποκειμενική, εκτίμηση με το σχετικό ρίσκο, αναφέροντας ότι ο Καρακεχαγιάς, εάν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και με την ίδια προσήλωση, θα μπεί στο αεροπλάνο με την Εθνική.

Σε ότι έχει σχέση με τους διεθνείς οι οποίοι αγωνίζονται εκτός συνόρων, 4 από τους Μπουκοβίνα, Κοτανίδη, Μάλλιο, Ηλιόπουλο, Ευαγγελίδη, πιστεύεται ότι θα είναι στη 16μελή αποστολή.

Ο 33χρονος Θόδωρος Ευαγγελίδης, κάνει εδώ και αρκετά χρόνια καριέρα στην Γερμανία  ως αριστερός ίντερ και έθεσε ( εκ νέου ) τον εαυτό του στη διάθεση της Εθνικής Ελλάδας.      

No comments